Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 12:18 - Копнеж
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1901 Коментари: 1 Гласове:
0



 
Копнеж

Когато за първи път ръката докосна голата и кожа, Емануела подскочи и се опита да се отърси от унеса си. Но двете ръце на мъжа изглеждаха твърде силни, за да и оставят и най-малкия шанс да се измъкне от хватката им, тя само несръчно се повдигна, приближи другата си ръка към корема, сякаш за да го защини и се обърна настрани. Сякаш, за да оставят Емануела да си извлече урок от безполезния бунт, ръцете на мъжа изведнъж я пуснаха... Но тя намаше време да се запита какво означаваше този внезапен обрат, тъй като те отново я хванаха, този път за талията – сигурни, бързи, разкопчаха копчето, дръпнаха ципа, смъкнаха полата от ханша до коленете. После отново запълзяха на горе. Една от тях поникна под бикините на Емануела. Тялото и се върна в същото положение, от което за момент го бе извела почти незабележимата и съпротива. Мъжът погали с длан корема и точно над венериния хълм, пръстите му пробягаха по гънките между слабините и бедрата, после по окосмената част, очертавайки старните на триъгълника, сякаш изчисляваха площа му.

Долният ъгъл бе много отворен, твърде рядка форма на тялото, увековечена от древногръцките скулптури. Ръката хвана топлия набъбнал орган на Емануела, галейки го, сякаш за да го успокои. Без да бърза тя следваше браздата на устните, като се гмурваше отначало полека между тях, за да стигне после до щръкналия клитор и да се спре сякаш за отдих върху къдриците на венериния хълм. След това при всяка ласка краката и се разтваряха все по-широко, пръстите на мъжа отиваха все по – надолу, проникваха все по-дълбоко между навлажнените устни. На моменти все пак свовеволно или умишлено забавяха движенията си, като че се колебаеха, докато напрежението на Емануела растеше. Хапейки устни, за да задържи надигащия се в гърлото и стон, с извит кръст, тя се задъхваше от копнеж по спазъма, към който мъжът сякаш искаше да я приближава безкрайно, без да и позволи никога да го достигне.

Само с една ръка той си играеше с тялото и както си искаше. Емануела раздвижи глава и изстена приглушено сякаш се молеше. Тогава ръката се спря, мъжът се наведе леко към нея и хвана с другата си ръка нейната, като я придърпа към себе си и я вкара в панталона. Той и помогна да обхване твърдия член и направляваше движенията и , определяйки силата и темпото им по свое желание, като ги забавяше или ускоряваше според степента на възбудата си, докато не се убеди, че може да се довери на интуицията и благоволението на Емануела. Тя се бе прислонила към него, за да може ръката и да действа по- свободно и мъжът се приближи в желанието си да я изпръска със спремата, която напираше в жлезите му. Той успяваше дълго да се владее, докато стиснатите пръсти на Емануела се качваха и слизаха, все по-безсрамни и по-изобретателни, те не се ограничаваха с елементарното движение нагоре-надолу, а изненадващо опитни, се разтваряха, за да се спуснат по дебелата и издута вена към средата на члена.

Въпреки тесния панталон достигаха колкото се може по близо до тестисите; после се връщаха обратно и със сладострастно усукване караха гънките на подвижната кожа да покрият главата на члена. Стискайки леко ръката на Емануела, отново потегляше надолу, обтягайки кожата под главата, като ту притискаше набъбналата плът, ту я освобождаваше от хватката си, ту галеше леко най-нежните части, ту ги атакуваше масажирайки с шепата си спокойно или на кратки безпощадни тласъци....Членът удвоявайки размерите си, се възпламеняваше и на нея и се струваше, че всеки миг ще се пръсне. Най-сетне задоволен той изхвърли дълги бели ухаещи пръски, които Емануела усети как полепват по ръцете и, голия и корем, шията, лицето и устата, пораждайки в нея странна екзалтация.

Щом тя отдръпна ръката си, мъжът хвана с върха на пръстите си клитора на Емануела и с премерени движения я накара да стигне до оргазъм. Осветлението в кабината постеренно се засилваше подобно на бавното просветване при изгрев слънце. Със завивката, която се бе смъкнала при краката и Емануела избърса спермата, с която бе опръскана. Тя издърпа нагоре полата и покри слабините си. Когато стюардесата влезе, Емануела, седнала на кушетката, все още се опитваше да поставив ред тоалета си. Деколтето и беше разтворено и очертаваше профила на голата и гръд. Мъжът я наблюдаваше, по неговия костюм нямаше нито една излишна гънка, ризата му бе така чиста, както при заминаването, вратовръзката му стоеше изрядно.




image  Бъди първия оставил коментар image
image


Тагове:   копнеж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kamino - Източник: http://www. sexnature. ...
13.05.2010 17:26
Източник: http://www.sexnature.org ; Сексология и природа на човека
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181817
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив