Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2010 15:16 - Съвети за мъже
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
0



 В общи линии това е любимата технология на жените и те с успех я прилагат към мъжете. Именно за това е толкова по-интересно да я обърнете против жените. В тази посока технологията работи също така добре.
Техниката е проста почти до гениалност. Използва се на стадий “позиционна игра” - от тези, които предпочитат такива игри във взаимоотношенията. Твоята игра трябва да има за цел рязко да повиши заинтересоваността на дамата от теб, като възможен сексуален партньор.
Да се изпълни тази техника е елементарно. На този стадий на развитие на отношенията, когато ти се срещаш с нея сравнително редовно, но поради някаква причина още не сте правили секс, ти започни да се държиш странно.
А именно: контрастно редувай своето отношение към дамата от единия към другия полюс.
Например, вчера си бил самата любезност: през цялото време си гледал дамата в очите, държал си я за ръка, предугаждал си желанията й, даже мислите и, смял си се на шегите й, внимателно си се вслушвал в сериозните й разсъждения, охотно и много си разговарял сам.
Но при днешната среща най-неочаквано се променяш, сега ти си самата дистанцираност, отчуждено мълчиш, не обръщаш никакво внимание на шегите й, в отговор на сериозните разсъждения - гримаса, като от зъбобол.
Явно избягваш да докоснеш ръката на дамата, не й подаряваш никакви “целувчици по бузата” за довиждане и въобще - сбогуваш се с нея с явно и видимо облекчение.
Но при следващата среща ти отново си самата любезност! И не даваш никакви обяснения за това, ограничаваш се само с хъмкане и други подобни междуметия!
В резултат на това дамата няма да има представа какво да мисли… Даже и ако ти открито заявиш, че причината не е в нея, а в тебе (което ще бъде самата истина), то дамата така или иначе ще си мисли, че вината е у нея. Загадъчността на твоето поведение до краен предел ще събудят въображението й и възмутения й разум.
“Какво се е случило?” - този въпрос постоянно ще я преследва. “Какво става? Какво направих или казах, та той така да промени отношението си към мен?” - за жената ще е мъчително да търси отговора на този въпрос. Нека се помъчи!
Тя много вероятно ще реши, че в момента ти силно страдаш поради една или друга причина (и от нейна страна ще бъде крайно уместно да ти предложи утеха), или че с нея става нещо така непонятно, нещо такова, че даже мъже, които се отнасят добре с нея, проявяват склонност периодично да я отбягват (дали няма някаква причина, която да накара и обкръжаващите я хора да се отнасят скоро така с нея?)
Финалът, както обикновено, е предсказуем почти на 100%: жената сама ще ти се предложи, само и само да не се мъчи в дълги догадки. Тя ще реши, че в леглото с нея ти ще се отпуснеш и най-после ще й кажеш, какво става…
Разбира се, че нищо няма да й разказваш, за да запазиш игровото предимство и да го ползваш толкова време, колкото поискаш! Тази техника има вариант: ти се срещаш с момичето всеки ден, като се стараеш максимално да я забавляваш, като запълваш цялото й свободно време.
Така продължава седмица, след това ти внезапно изчезваш. Никой не знае къде си. Но след седмица - о, радост! - ти отново се появяваш и без всякакви обяснения завеждаш момичето да си почине на вилата на приятели.
От приятелите на вилата ще бъдеш само ти, или още 1-2 други двойки, но всеки ще има собствена приготвена стая. Погрижи се предварително за добро вино, лека закуска, свещи за вечерята (за презервативите даже и не напомням).
Съчини максимално романтичен сценарий за вечерта и го реализирай: песни на китара, романтични мелодии на уредбата, задължително никой не трябва да ви безпокои. Объркана от цялото изобилие, което е организирано само за нея, твоята дама ще бъде мека като восък в нежните ти, но уверени ръце!
Важно напомняне: това е от методите, които са ефективни само ако дамата вече поне малко е заинтригувана от теб и ако ще съжалява да не те загуби. Честа грешка е използването на метода “близо-далече” в случаите, когато ти просто я отегчаваш.
Колкото и да напомням, винаги се намират желаещи да използват този метод спрямо напълно равнодушно отнасящи се към тях момичета. Това аз възприемам като нежелание да се осъзнае истинската същност на метода. Работата е именно в това, че тя трябва да се интересува от теб вече поне малко, а метода може да разпали чувствата й до желание да легне с теб


Всеки от нас се е сблъсквал с това безсмислено понятие “уважаване правото на жената да откаже” на ухажването. Но имайте предвид, че много често женското “не” се използва само за свързване между думите и нищо не означава.
Веднъж, например, то може да означава - не искам да изглеждам лесна. Може понякога дори да го чуете: “Аз да не струвам пет пари”. В такива случаи можете да възразите: “Тогава ще доплатя”.
Може обаче да означава и: “Не съм сигурна, че искам точно сега и точно с този партньор”.
Или пък: “Страхувам се от секса”.
Каквото и да означава във всеки конкретен случай, в природата съществуват само два най-лоши начина на поведение, които в никакъв случай не трябва да избираме, ако сме решили да ликвидираме съпротивата на жената.
А тези два неприемливи начина са:
    * Да започнеш да спориш с жената по този повод.     * Да се предадеш и да замълчиш.
Най-доброто, което можеш да направиш - това е да се съгласиш сега, а след това да опиташ още веднъж. Ако тя просто се страхува, да не я помислиш за леко или евтино момиче, то на втория, третия път непременно ще се получи.
Общо взето, не е проблем малко да почакате. Истински проблем изниква, ако избраната от вас дама:
    * Винаги в живота си е имала сериозни проблеми със секса.     * Когато просто те намира за непривлекателен.
В първия случай проблемът ти е не просто голям, а огромен. Ако си се натъкнал на нещо такова, откажи се веднага - какво може да получиш, дори и да я спечелиш?
Най-доброто за теб е учтиво да изпратиш такава дама (с поглед) и да изхвърлиш телефона й в кошчето за боклук, а светлия й образ - от паметта си.
Ако самият ти не си привлекателен за жените, които имат, горе долу, положително отношение към секса, то имаш шанс да успееш. Нека да разгледаме няколко вида поведение по повод нейната декларация: “Ти просто не си мъж моя тип”.
Метод №1: Ако
   1. Това е най-злобния и хитър метод от всички, които са ми известни.    2. Това е нещо като водородна бомба в арсенала ти.
Той действа на принципа, че ако си успял да предизвикаш външните физиологични прояви, съответстващи на определеното състояние, то човек в действителност ще изпита това състояние.
Ето как действа това…
Опитал си и тя те е отхвърлила. Сега е необходимо да действаш изключително меко. Кажи й, че не си разбрал правилно поведението й, че не си оценил правилно погледите, които ти хвърля.
Изясни всичко, като играеш ролята на “не много умен”, нещо от сорта:
Прости ми. Аз съм истински пън, не разбирам собственото си поведение по отношение на жените. Може би, ти ще ми помогнеш? Разбирам, че това звучи глупаво, но повече не искам за правя такива грешки с жените.
Сигурен съм, че тя ще се съгласи да помогне. А сега й задай следните “ключови въпроси” за събиране на важна информация.
Спомни си, моля те, кога си била с мъж, който истински ти е харесвал? Можеш ли да ме погледнеш така, както тогава си гледала него?
Вероятно отначало тя ще се засмее, но после ще те погледне именно по този начин.
Добре… А можеш ли да ми покажеш как са изглеждали устните ти?… Били са леко отворени, нали?… А главата ти? Аха, ти леко си накланяла главата си?… Добре… А как си дишала? Можеш ли да ми покажеш?… А как си седяла? В каква поза? “А какво си чувствала? Затвори за секунда очи - какво си усещала в тялото си?… Как започна?…
В тази точка имаш шанс да поставиш котва на тези чувства, а после да направиш нов опит, като включиш тази котва. Връзката може да е, например, такава:
А когато те докосваше ето така, какво чувстваше ти тогава?…
В този момент се опитай да направиш още един опит.
Метод № 2: Да дефинираш смисъла на ситуацията
Този подход изисква по-голямо словесно изкуство от предишния. Ако жената се опита да се измъкне с : “Просто не ми харесваш”, отговорът ти може да е такъв:
Но, значи сега ти имаш безпрецедентната възможност да разшириш границите и да увеличиш количеството хора, с които можеш да получиш радост и удоволствие.
Това ще я озадачи. Ти си взел отрицанието и си го превърнал в потвърждение на възможността за нейното позитивно развитие. Ти си намерил в отказа й да преспи с теб позитивна причина, която я поставя в уязвимо положение.
Метод №3: Последствията
При този метод й показваш последствията от нейното поведение:
Когато ми говориш така, аз те искам все повече и повече, защото жените, които ме отхвърлят ми харесват още повече.
Какво й остава да направи на бедната жена? Ти й даваш да разбере, че когато те отблъсква, само влошава нещата.
Бедната жена никога не може да спечели!
Метод №4: Шок
Този метод се основава на разрушаването на привичните й стереотипи.
В този случай казвате с желязна интонация, тип Арнолд Шварценегер в ролята на Терминатора:
Непривлекателен ли? А нима съм твърдял, че искам да ме харесваш? Малко ме вълнува това, скъпа, искам само добър секс с теб!
А след това продължи с опитите си.
Метод № 5: Хумор
В този случай също разрушаваш стереотипите й, но го правиш много по-меко. Учтиво кажи:
Прости ми, моля те. Извинявай.
Стани и отиди в другата стая, направи си шапка от вестник, върни се и кажи:
Ето виж - и покажи шапката - нямаш ли снимка на този, който ти харесва, за да я залепим тук.
Докато се смее продължи с опитите си ;)


След като си взел нейния телефон, е най-добре да изчакаш 2-3 дни преди да й позвъниш. Прави се с цел да си “повишиш цената”. След около три дни нейният интерес ще започне да угасва и настроението й ще бъде малко убито, а самочувствието й - леко смачкано. Ако позвъниш в този момент - ти имаш огромни шансове тя да зареже хората, с които е и да дойде при теб.
Тя трябва малко да по нервничи - ще позвъниш ли изобщо. Времето работи за теб! Когато й звъннеш, трябва да й предложиш конкретно време и място, а не да й предоставяш право на избор. Ако времето не е подходящо за нея, попитай я кога й е удобно. В краен случай позвъни още един път. Разговорът трябва да е кратък - до 60 секунди. Много ефикасно работи формулата: “Откъде да те взема?” вместо бездарното : “Ще те чакам в (на) …”.
Първата среща условно е този момент, в който вие седите, общувате и се опознавате взаимно. Този процес отнема около 2-5 часа. Аз лично имам навика, когато си определям среща , да се осведомя от още 1-2 познати къде ще бъдат наблизо в същия район - без да обещавам нищо конкретно.
По този начин, ако някое момиче не дойде на уговорената среща, винаги мога да отида там (наблизо), където вече имам познати момичета, сами или с компания. Това ми дава огромно самочувствие (напълно реално), че аз имам огромен избор, за разлика от тази “новата”. По мои наблюдения от десет срещи на три не идва никой. Не знам как ще бъде при теб, но приеми, че и това ще ти се случва.
Заведи я в много приятно местенце - барче или кафене, и разговаряй, разговаряй, разговаряй. За всичко на света: за живота, за родителите, за училището, началниците (подчинените). Като правило е достатъчно да й задаваш насочващи въпроси.
Жените са големи любителки на тема “говорене без край”, така че просто й задавай подходящи въпроси и слушай, от време на време кимай, прави й някакви коментари, за да е видно, че взимаш участие в разговора. По-просто от това няма!
Ако независимо от усилията ти, разговора върви трудно - тогава започни да говориш (спомни си същите тези въпроси), от време на време вмъквай вицове, смешни истории. На този етап задължително използвай настройване към нейната поза, жестове, мимика и дишане. Но ги въвеждай едно по едно, а не наведнъж в рамките на 30 секунди.
Често момичетата (особено по-младите) на първата или втората среща започват да ти говорят за техния приятел. Слушай, усмихвай се, казвай Да - Да, но не проявявай никакво безпокойство. Теб не трябва да те вълнуват никакви нейни приятели, мъже, любовници. В края на краищата тя е сега с теб, а не с тях. А значи ти за нея в настоящия момент си по-интересен, отколкото всички останали. Ето и от това се възползвай!
Когато почувстваш, че вече трябва да се разделите, го направи незабавно. Когато усетиш, че тя е онемяла от щастието да е с теб, то действай според ситуацията. Възможно е вече да я заведеш във вас и да правите секс. Но ти трябва да си твърдо уверен, че на нея това й се иска, иначе може да развалиш всичко. Ако не си 100% уверен, по - добре я закарай до тях или излезте някъде сред природата за няколко минути.
Ето тук можеш да я хванеш за ръката и така да стигнете до колата или спирката на метрото. Но бъди внимателен с целувките - засега все още ситуацията е много деликатна. Не бързай, когато това не е нужно. Бъди спокоен. Като цяло - действай съгласно обстоятелствата - иначе защо имаш глава на раменете?

Отчаянието - жените не понасят отчаяните мъже, тези, които постоянно се оплакват и си намират извинения за всичко. Има една поговорка, която гласи: “Който мрънка, на кухо дрънка.” Трябва да сте личностни. Истинският мъж е личностен. Той знае какво иска, налага го и изказва мнението си.
Слабите мъже - това са емоционално нуждаещите се, тези, които търсят опора у жената или у другите хора, залагат на мнението на другите. Ако непрекъснато повтаряте на момичето, което сваляте, че го обичате, значи сте емоционално нуждаещ се. Така показвате своята зависимост. Трябва да престанете да правите това веднага.



Тагове:   мъже,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181930
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив