Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2010 16:39 - Поредно самоубийство! Синдромът „Ромео и Жулиета“ тресе младите!
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1570 Коментари: 0 Гласове:
0



  Поредно самоубийство! Синдромът „Ромео и Жулиета“ тресе младите!

imageПубликувано от Бисер Иванов на май 16th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageПореден млад човек реши да сложи край на живота си заради несподелена любов. На 13 май сутринта, 19-годишен абитуриент от Професионалната гимназия по строителство и архитектура в Пловдив се хвърли от покрива на блок, защото часове преди това научил. че момичето, в което е влюбен по никакъв начин не смята да отвърне на чувствата му. На 12 май Даниел Мътаров и съучениците му се събрали за последно на официалната церемония по тяхното изпращане в двора на даскалото. Вечерта се състоял и прощален купон в пловдивски ресторант.
„Дани си тръгна сам. Беше лудо влюбен в една съученичка, но тя си имаше приятел. До последно той се надяваше, че тя ще откликне на чувствата му“ – разказли после приятелите на младежа.

Вместо да се прибере при родителите си обаче, Дани се качил на седмия етаж на блок в квартал „Кючук Париж“, след което скочил. Случайни минувачи открили тялото му часове по късно.

imageНаскоро, по подобен начин загина и 22 годишната фолкдива Атанаска Гюргакова. Наска от попфолк триото „Спасителките“, се самоуби на магистрала „Хемус“. Певицата спряла „Опел“-а си в аварийната лента, излязла от колата и се хвърлила от виадукта. Случайно минаващи по магистралите коли станали свидетели на скока й и веднага позвънили в МВР. Пристигналите полицаи обаче само констатирали смъртта на красивата девойка. По късно близки на певицата разкриха, че тя имала дълготрайна връзка със свой състудент от Великотърновския университет, но той я изоставил заради нова любовна тръпка в живота си. imageНаска не успяла да го прежали и решила да сложи край на живота си. 

В края на 2009г. 16-годишната Алебна Димчева и 15-годишният й ромски приятел Цветан Пламенов решиха да легнат под влака заради невъзможната си любов. Момичето загина на място, а Цецо оцеля. Трагедията, която се случи в ломското село Брусарци, разтресе из основи държавата.
http://razkritia.com/поредно-самоубийство-синдромът-роме/



Тагове:   младите,   „ромео,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186280
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив