Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 18:44 - Сиана от Стъклен Дом си рязала вените
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 2316 Коментари: 0 Гласове:
0



 
Сиана от Стъклен Дом си рязала вените image image
29 Април 2010

 

image

Радина Кърджилова

Младата звезда се напивала до несвяст на морски купони

 

Изгряващата актриса Радина Кърджилова, която играе непокорната дъщеря на героя на Юлиан Вергов – Сиана в нашумелия сериал „Стъклен дом”, е с доста буен характер.

Младата актриса прекарва няколко лета на едни от най-шумните места по родното Черноморие – къмпингите „Смокиня” и „Градина”, разправят хора от нейната компания. По това време Радина се забърква с ъндърграунд рапъра Лош Ем Си, който завърта главата на студентката от НАТФИЗ.

Радина спи по цяло лято в палатки на плажовете, където, както е известно, целодневно се набляга на спиртните напитки. Актрисата пребивава в почти първобитни условия – без ток, без легло, без топла вода, но пък затова с доволно количество алкохол.

Лятното увлечение на Радина – Лош Ем Си, се забърква често в сериозни прегрешения, а тя посяга към различни опиати – обикновено марихуана, която е любима на всички млади къмпингари.

Практиката на Радина за лятната почивка била следната. Щом минела сесията в НАТФИЗ в началото на юли, бъдещата актриса събирала багажа, вземала всичките си пари и тръгвала с влак към морето. Разбира се, сумата никога не била достатъчна да изкара до септември, когато трябвало да се прибере у дома.

След като изхарчвала през първите няколко дни почти всичките си пари, Радина започвала да обикаля по различните лагери и да се присламчва към компаниите. Така актрисата карала на вересия.

Радина използвала красотата си, прилепвала се към някой мъж и почти всяка вечер си уреждала почерпка по баровете на плажната ивица на къмпинг „Смокиня”.

Това нервирало рапъра, който често проявявал агресивно поведение. Веднъж дори скочил да се бие с поредния финансов покровител на Радина.

При скандал, напоен с много алкохол и наркотици в малките часове на денонощието, управителите на бар по крайбрежието извикали полиция от Созопол, за да спрат яростно меле между две компании, тръгнало именно от гаджето на Радина.

Едно момче е откарано в болница в Бургас с разбит череп от разразилия се бой.

След прекараната тримесечна почивка Радина имала нужда поне от 2 седмици реанимация, преди да се впусне отново в бурния живот на Черноморието.

Буйният характер на актрисата се проявявал доста често и в родната й София. Радина винаги била център на вниманието по време на студентските купони. За жалост на симпатичната брюнетка обаче, тя не привличала вниманието с красотата си, а със склонността си да пие без мярка. В алкохолния си делириум Радина стигнала дотам, че дори се самонаранявала без видима причина. Очевидци разправят как по време на домашно парти бъдещата звезда извадила нож от кухненския шкаф и си разрязала китката.

Гостите останали втрещени. Раната била толкова дълбока, че се наложило Радина да бъде откарана с такси в „Пирогов”, където да й откажат първа помощ.
http://www.stars.bg/bg-ot-ekrana/2035-siana-ot-staklen-dom-si-ryazala-venite



Тагове:   дом,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185957
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив