Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 15:36 - Бой, секс и чалга на снимките на новия клип на Азис
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1861 Коментари: 0 Гласове:
0



 
Бой, секс и чалга на снимките на новия клип на Азис image image
13 Май 2010

 

image На снимачната площадка на снимките на новото видео към последната песен на Краля на попфолка се разрази почти масов кютек между него и половинката му Костадин. Коцето, както всички го знаят напоследък, дотолкова се вживял в ролята си на мачо, че налетял, без да иска, на сексапилната брадърка Анджелика с оправданието уж да й оправи косата. Тя пък, разгонена и свикнала винаги да бъде обект на сексуални желания, откликнала на сексуалния нагон и поддала буквално пред очите на целия снимачен екип.

 

Ревнивият и винаги пазещ територията си Азис побеснял от това, че любовникът му опипва жена, и налетял на двамата с люти ругатни. В скандала се намесил и съпругът на Анджелика и постепенно разправията преляла в меле между четиримата. Хора от екипа се намесили и само бъразта им реакция не допуснала да се стигне до по-сериозни кръвопролития в цеха на Модна къща “Агресия”, където по концепция се случвало заснемането на кадрите.

Известният режисьор Люси Иларионов се хванал за главата от поредната изцепка на звездната двойка, че се наложила да спрат снимките на новата лента и потърсил компанията на домакинята на снимките-г-жа Мая Асенова от “Агресия”, която стоически била свикнала с панаирите на звездата на попфолка.

Хора от обкръжението на Азис се пошегуваха, че текстът на песента, който впрочем е негов, е инспирирал първичното у Василка, както и това да брани с кръв любовта си - Коцето, по когото се заглеждат и доста жени напоследък.

В края на краищата кой със счупен зъб, кой с ожулвания и с намесата на собствениците на “Агресия” се стигнало до консенсус и в името на творчеството и на това, че има “кърваво кръщение”, продължили снимките до успешен завършек.
http://www.stars.bg/bg-ot-ekrana/2193-boi-seks-i-chalga-na-snimkite-na-noviya-klip-na-azis



Тагове:   Азис,   новия,   чалга,   бой,   клип,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186541
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив