Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 08:51 - Българката: Цял живот на диета и накрая пак дебела
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1828 Коментари: 0 Гласове:
1



  Българката: Цял живот на диета и накрая пак дебела

imageПубликувано от Мариана Атанасова на май 21st, 2010 в категория РазкритияСкандалниRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageАко търсим връзка между думите „българката“, „цял живот“ и „дебела“, то тя няма да е абсолютната и доказана истина в това твърдение, а по-скоро един социологически факт – 80% от родните дами са на диета. Половината са я започнали вчера, а другата половина чакат следващия понеделник. Така че особен избор нямаш. Носиш бремето на излишните си килограми смело и безотговорно без да обръщаш внимание на това какво си шушукат хората зад гърба ти.

Според Нова телевизия въпросните 80% имат много малък шанс да успеят в желанието си да са по-слаби. Драстичните диети били шок за организма. Нататък следват всякакви до болка познати клишета за това колко е важно на закуска да хапваш трици, за обяд-тревица, а на вечеря – чиста водица. По възможност дестилирана и безпаметна.

imageНяма да ви обяснявам какво се случва след като напълнееш, нито какви са последиците от бързото отслабване. Лоша работа. Кожата се отпуска, появяват се бръчки, налага се да си подновиш гардероба. По време на диетатаемоционалната несигурност е гарантирана. Социалния живот леко започва да куца. Възможно е дори връзката ви да пострада и да се напука. Не малка част от българските мъже превъзмогват собствените си комплекси като обиждат леко напълнелите си съпруги или бързат да ги заменят с някоя слаба и свободна жена. Гадости всякакви. Въпрос на гледна точка – всеки от нас познава поне по една симпатична дебелана, която е сто пъти по-забавна от разни кльощави истерички.

imageРазбира се, не твърдя че трябва да си дебел и безотговорен към тялото и здравето си. Даже напротив. Но диетолозите, които толкова загрижено информират народа, че 80% от българските са на диета, е трябвало да се замислят и за нещо друго. Дебелите жени са бедни. Не стига че се хранят нередовно, ами на всичкото отгоре пълнят тялото си с разни боклуци. За да се храниш рационално и здравословно са необходими пари. Една проста сметка – среден дюнер струва около 2 лева и 50 стотинки. Толкова струва и килограм домати. Да не говорим за цените на стоките, които се продават в здравословните магазини. Бедните жени са дебели.Биопродуктите са скъпи. За да си сготвиш или приготвиш здравословно меню трябва да имаш повече свободно време. Ако си омъжена и работиш – забрави. За разни глезотии като стягащи кремчета и полезна гимнастика също няма време. Нито пари.

imageТака че тези 80% най-вероятно са на принудителна диета. Няма да обвинявам за това правителството. Нито сегашното, нито предишното. В крайна сметка всичко е въпрос на личен избор и на воля. Проблемът с наднорменото тегло не е проблем само на жените, така както не можем да твърдим, че след като 80% от жените са диета, то горе-долу същият процент Адамовци се мъчат да откажат алкохола. Пълни глупости! Вярвам на социолозите почти толкова, колкото вярвам и на американските учени, които все откриват разни жизненоважни неща от рода на това, къде се намирацентърът на мъдростта.

Българката нито е на диета, нито е дебела. На българката наднормени са й само грижите и проблемите. Диетолозите се изхранват от заблудите на хората, защото ако отидете на почивка, например в Боровец, ще видите поне двадесетина зомбирани дебелани, които правят упражнения под вещото ръководство на някоя слаботелесна истеричка. Тяхната почивка е не само по-скъпа, но не е и никаква почивка. Тъжна гледка. На горките дебеланковци не им остава нищо друго, освен успокоението, че има и по-тлъсти люде от тях.

Извод: Не се впрягайте излишно, ако дънките ви са леко отеснели. В крайна сметка е важно как се чувствате, а не как изглеждате. Ако започнете да се чувствате добре, много скоро социолозите ще останат без работа, защото България ще бъде стана на страхотно изглеждащи и уравновесени хора, които не само че се хранят здравословно, но и живеят много по-спокойно! Амин!
http://razkritia.com/българката-цял-живот-на-диета-и-накрая/



Тагове:   диета,   накрая,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186076
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив