Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 15:22 - Изкуствен живот – скандални разкрития за новото откритие на американците
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1861 Коментари: 1 Гласове:
0



  Изкуствен живот – скандални разкрития за новото откритие на американците

imageПубликувано от Каролина Церовска на май 24th, 2010 в категория РазкритияСветовниRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageРеволюционно откритие, което ще промени изцяло живота на Земята към по-добро, или прикрит начин за създаване на перфектното биологично оръжие? Какво всъщност представлявасинтетичната клетка, която създадоха американските учени? Откритието на изследователите разбуни духовете и предизвика противоречиви реакции. Освен позитивните последствия, до които може да доведе научното изобретение, като например създаването на нови ваксини, дори и храни, Синтия (така наричат клетката) може да предизвика и апокалипсис. Според учените, които са против създаването на изкуствен живот, синтетичната клетка може да се използва и като мощно биологично оръжие, способно да унищожи целия свят.

 

image

Професор Крум Муткуров

Екип на Razkritia.com се свърза с един от скептиците относно откритието – проф. д-р Крум Муткуров – специалист по генетика. Помолихме професор Муткуров да разкрие повече факти относно Синтия. Попитахме го може ли наистина откритието да донесе след себе си фатални последици. Професорът е категоричен, че чрез създаването на изкуствен живот се отваря кутията на Пандора и макар да смята, че човечеството трябва да се развива и еволюира, твърди, че човек не бива да си играе на Господ.

Лъжат, че едва сега са открили „Синтия”

 

image

Крейг Вентър е сред учените, направили откритието

Професор Муткуров разкри пред наш екип и друга много любопитна негова теория. Според него откритието на американските учени и било направено много отдавна, но умишлено се е пазело в тайна досега. „Какво мислите? Че синтетичната клетка е била създадена вчера и днес се съобщава в медиите?! Не се заблуждавайте! „Синтия” е била открита много отдавна, в следствие на дългогодишни опити на американските учени. Отдавна се коментираха конспиративни теории сред гилдията, че в американците са създали изкуствен живот, но никой не смееше да излезе с официално становище”, разказва д-р Муткуров. На въпроса ни защо точно сега са разкрили своите проучвания, професорът предположи, че вече твърде много хора са разбрали за откритието и вече е станало невъзможно да го пазят в тайна.

Бъгнали са ДНК-то на свинския грип

imageНай-скандалната теория, която д-р Муткуров разкри само пред Razkritia.com, e, че свинският грип е бил създаден именно чрез синтезирането на синтетична клетка. „Чрез синтезирането на изкуствена ДНКмогат да бъдат произведени стотици, хиляди нови вируси, които човечеството не е познавало досега. Други, добре познати вируси пък могат да бъдат модифицирани чрез изкуствените клетки и да мутират така, както се случи със свинския грип. И тук не говорим само за AH1N1, а и за много други, които предизвикаха масова психоза, отнеха хиляди човешки животи и същевременно направиха някои фармацевтични компании богати”, твърди д-р Муткуров.

Според професора теорията, че синтетичната клетка може да се използва като биологично оръжие, вече отдавна е била реализирана на практика. „Птичи грип, свински грип и голяма част от смъртоносните вируси са били създадени именно по този начин. Разбирате ли за каква световна конспирация става въпрос – американски учени използват синтетични клетки, чрез които преработват ДНК-то на свинския грип и го превръщат в нов, мутирал вирус. След това сами си създават негова противоваксина – отново с помощта на синтетичната клетка, и по този начин печелят милиарди долари”, разкрива професорът.

imageНовината за изкуствено създадената ДНК гръмна преди два дни. Еволюционното откритие може да бъде изключително полезно – чрез него може да бъде създадено лекарство против рака, против редките болести, против СПИН и прочие. „Синтия” може дори да нахрани бедното население по света, създавайки храна, вода, енергия. Клетката е единственият вид на планетата, който се самовъзпроизвежда. Въпреки всичките позитиви, които може да донесе изкуственият живот, учените сами признават, че има опасност да се злоупотреби с възможностите на откритието.

Природозащитници и други, отричащи иновационната технология, смятат, че това е игра на Господ и че изкуствената форма на живот е поредният франкенщайн, по-лошият вариант наГМО. Нещо повече – според тях чрез изкуствената ДНК може да бъде създадена атомна бомба или други унищожителни оръжия.
http://razkritia.com/изкуствен-живот-–-скандални-разкрити/



Тагове:   новото,   откритие,


Гласувай:
0



1. niki007 - Напълно вероятно. Фармацефтич...
27.05.2010 15:54
Напълно вероятно.
Фармацефтичната индустрия е готова на всичко.
да си спомним за закупените ваксини след като епидемията премина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181803
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив