Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 11:35 - Нагласена ли беше победата на незрящата Богдана в „България търси талант”? Публикувано от Каролина Церовска на май 25th, 2010 в
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
0



  Нагласена ли беше победата на незрящата Богдана в „България търси талант”?

imageПубликувано от Каролина Церовска на май 25th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageНародът срещу незрящата – така накратко можем да опишем настроенията след края на шоуто „България търси талант”. За най-даровита хората определиха незрящата певица от Пловдив Богдана Петрова. Заедно с нея на финала бяха 9-годишната Елисавета Ганчева и брейк група „Effect“, която останаха на трето място. Вотът беше определен от есемес гласуване и макар че именно България определи кой да бъде талант Номер 1, народът негодува срещу спечелването на Богдана Петрова. По интернет форумите и из социалните мрежи масово се коментира, че шоуто е било нагласенои продуцентите са манипулирали вота на зрителите.

Почти няма коментар в интернет, който да не гласи, че незрящото момиче е спечелило първото място от съжаление и толеранс към хората с увреждания. Според зрителите обаче тези хора трябва да бъдат оценявани наравно с останалите така, както самите те искат да са в равностойно положение. Фенове на „България търси талант” останали крайно разочаровани след обявяването на победителя, като смятат, че не Богдана е трябвало да спечели, а малката Елисавета, която беше с класи над незрящото момиче по гласови данни.

imageИз кулоарите на шоуто веднага след финалите започна да се шушука, че всичко е фарс и че това е поредното нагласено есемес гласуване. „Мамят хората да си дадат едното левче в подкрепа на своя фаворит, а всъщност есемесите нямат никаква стойност при определянето на победителя”, възмущават се близки до шоуто.

Това не е първият случай със съмнение за манипулиран есемес вот. При гласуването на финала на Биг брадър 3, например, никой не вярваше, че зрителите са определили тризначката Любов за победител.

„Абсолютно прозрачно и нагласено шоу. От самото появяване на Богдана се знаеше, че победителят ще е тя. А Елисавета е класи над Богдана”, пишат форумци. Хората недоумяват защо се толерира незрящо момичеза сметка на такъв природен талант, какъвто е малката Елисавета. „Добре, че Елисавета е малка и може би още не разбира колко пошло и нагласено е всичко, иначе това шоу щеше да убие един безспорен талант”, възмущават се интернет потребители.

imageНякои пък директно нападат Богдана, като не пестят хули и обиди срещу незрящото момиче. „Слепока спечели заради съжалението на хората, а не защото има най-страхотния глас. С тази награда и ще си остане. Слепите певци бяха модерни в 70-те и 80-те. Сега няма шанс”, пише форумец.

9-годишната варненка безспорно има невероятен глас и е истински талант, който тепърва престои да се развива. За невръстната си възраст дарбата й е несъизмерима с тази на Богдана, смятат специалисти. Елисавета срази публиката с „Издел е Дельо Хайдутин“ на Валя Балканска, а за да изпълниш тази изключително тежка песен, наистина е нужен талант. Богдана пък, от своя страна, също има великолепни гласови качества, но не може да се сравни с невероятната дарба на 9-годишната Елисавета.

Вие как мислите? Нагласена ли беше победата на Богдана и има ли манипулиране на вота?
http://razkritia.com/нагласена-ли-беше-победата-на-незряща/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186146
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив