Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 15:29 - „Отвличането“ на 7-годишния Веселин – измислица? Луд престъпник замесен!
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1426 Коментари: 0 Гласове:
1



  „Отвличането“ на 7-годишния Веселин – измислица? Луд престъпник замесен!

imageПубликувано от Лидия Арамян на май 22nd, 2010 в категория РазкритияСкандалниRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageЦяла България разбра за изчезването на 7-годишния Веселин Игнатов, който е в неизвестност от 27-ми април. Детето страда от аутизъм и едва ли може да се върне само в дома си. В търсенето се включиха стотици от цялата страна. Във Фейсбук бе създадена група, чиято цел е откриването на детето. Към момента членовете й наброяват над 115 000.

В последните дни обаче, членове на групата, както и майки от форума БГмама, се усъмниха, меко казано, в родителите, както и в 21-годишен, който им помага. Това, което ще прочетете тук е просто резултат от тяхното лично разследване и опитите им да разконспирират цялата история, която вече придобива доста зловещ оттенък.

На база разкритията си до момента, част от майките предполагат, че историята с изчезването и евентуалното отвличане на малкия Веселин е скалъпена измислица с неясна цел. Действията на майката и вуйчото на детето са неадекватни, някои факти не се връзват, в същото време двамата защитават човек, който според майките не е с акъла си и заплашва жени от групата във Фейсбук с обезобразяване и смърт.

Става въпрос за лицето Владимир Бойчев – на 21 години, който, според близките на изчезналия Веселин, помагал изключително много в работата по издирването. Майката и вуйчото обаче, някак си си затварят очите за глупостите, които непознатият Бойчев върши и говори – нещо повече, те го защитават при развихрилите се дискусии във Фейсбук.

image

Причината майките да се усъмнят във въпросния Бойчев е това, че е подал сигнал, в който твърди, че видял детето с непозната жена зад СДП. Детето и жената били заснети от охранителните камери на сградата, но той не успял да си осигури достъп до записите. На стената на Фейсбук групата той пише, че собственоръчно щял да натика жената в багажника си, ако нямалусловна присъда. Според майките, историята е пълна измислица. Той не успя по никакъв начин да докаже думите си

Бойчев е организирал и неясна SMS кампания, която целяла да събере средства за Веселин, които ще се ползват…  незнайно как. Кампанията, която Бойчев подел обаче, включвала нагло рекламно съобщение. Кой разтревожен за дете човек, би включил лична реклама, ако се опитва да събере пари за дете?! SMS линията към момента вече е затворена.  По-късно членовете на групата разбрали, че на Бойчев е било дадено правото да се разпорежда и с банковата сметка, в която се събират средства за детето. Как, защо – не се получи отговор от близките.

imageПопитан с какво право слага реклами на съобщение за изчезналото дете, Бойчев, в типичния си  неграмотен стил на писане, започна да обижда и заплашва някои от майките с обезобразяване и дори убийство, като каза, че изисквал IP адресите на някои от коментиращите във Фейсбук и щял „да ги посети лично“.

Майки от форума БГмама направиха проучване за въпросния 21-годишен господин… Оказало се, че има публикувана от негово име обява от 1 март, в която пише, че продава бъбрека си. В обявата е оставен неговият личен Скайп и телефон, които вече се знаели от членовете на групата. Веднага след като бе попитан той ли е публикувал тази обява, тя изчезна от сайта, където беше – bezplatno.net. За щастие, кешът на Гугъл още я пази. Името на Бойчев бе открито и в сайт за измами, където го обвиняват в кредитни измами, кражби и рекет.

Дотук майките от Бгмама и членовете в групата във Фейсбук обвиняват „верния помощник“ на майката и вуйчото на Веселин – Владимир за това, че е:

  1. Подал фалшив сигнал.
  2. Открил SMS линия, от която облагодетелствал себе си с реклама на фирмата си.
  3. Заплашвал жени във Фейсбук, че ще „починат“
  4. Продавал бъбрека си

При всички тези „провинения“ майката и вуйчото на детето, които са създатели на стохилядната група във Фейсбук, стоят напълно неадекватно и непрестанно защитават 21-годишния Владимир Бойчев, като твърдят, че той просто „помагал“ много.

Майките от БгМама вече са сигурни, че детето не е изчезнало случайно. Изпратили са прес-съобщение, в което са приложили всички разкрити от тях до момента данни за Бойчев и целия случай.  Една от майките пише, че е видяла дома, от който детето (уж) е избягало. Според нея, разположението на сградата не позволява малкият Веселин да излезе навън, без дядо му да го забележи, докато разговаря на вратата, както обясниха близките.

За отвличане на може и дума да става, няма такива данни, детето е напуснало дома си само. Единствено въпросният Владимир Бойчев пише неадекватни коментари от сорта на
„Vladimir Boychev  4UDQ SE SAMO EDNO OT KADE TAZI JENA ZNAEE6E IME NA DETO PRI POLOJENIE 4E SE IZDIRVA I NAVEJDAM NA MISALTA 4E E OTVLE4ENO S CEL PARI KAK MISLITE”.

Членовете на Фейсбук групата, както и майките в БгМама, нищещи случая, мислят че детето умишлено се укрива от родителите. Целта: събиране на пари, невърнати борчове или просто някаква измамна схема. Вземайки предвид детективската работа на майките от БгМама до момента, ние също се съмняваме както в „добрите намерения“ на въпросния Бойчев, така и в тези на майката и вуйчото. Полицията ще започне работа по сигнала на майките най-рано във вторник. Издирването на детето продължава.
http://razkritia.com/„отвличането“-на-7-годишния-веселин-и/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185164
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив