Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 09:28 - Деси Слава "вдигна самолета" на скандален ректор
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1742 Коментари: 0 Гласове:
0



 
Деси Слава "вдигна самолета" на скандален ректор image image
09 Април 2010

 

image

Величко Адамов и Деси Слава

Величко Адамов обарва певицата в студентски стол

 

Скандалният ректор на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов „вдигна самолета" в чест на фолкпевицата Деси Слава. Това се вижда съвсем ясно от закачливо видеоклипче.

Накипрен с бели панталони и тъмносиня тениска приятелят на Красьо Черничкия върти дупе и кърши бедра в огнени ритми. Партнира му фолкзвездата Деси Слава. Облечена като за магистралата, блондинката вие глас и тяло за радост на скандално известния икономист.

Побелелият мераклия се държи доста палаво с красавицата, която учудващо не се противи на видимо пиянските му ласки. Стига се дотам, че музиката разпалва страстите му и той с охота й лепва една ръка на дупето, едва прикрито от розова мини-поличка.

По-късно Величко по-забърсва потта си, но не се отказва от кълчотенето. От време на време по-свирва с уста и припява: „Тра ла ла ла, ша ла ла ла". Приятелите му ръкопляскат и крещят: „Браво, браво". Окуражен още повече от аплодисментите им, той решава да докаже, че е еднакво добър и в далаверите, и в танците. А за да е щастието му пълно, прегръща силно Десито, като очевидно я притиска към мъжеството си. В резултат на което... членът му набъбва видимо. Палавата история е заснета на 8 ноември 2009 година. Тогава кръшната певачка била поканена от Величко да весели преподаватели на тържество, посветено на патрона на академията - Димитър Ценов. Партито се провело в студентския стол на ВУЗ-а. Освен доценти, асистенти и професори, на веселбата присъствали и студенти - предимно хора на ректора.

В началото на годината доцент Адамов бе заподозрян в плагиатство, припомнят запознати. Дори имаше вероятност научната му титла да бъде отнета. Висшата атестационна комисия (ВАК) разпореди да се прегледа отново неговият труд, та да се разбере как точно е получил докторската си степен. После пък Величко бе погнат от ДАНС заради връзки с Красьо Черничкия.
http://www.stars.bg/bg-chalga/1816-desi-slava-qvdigna-samoletaq-na-skandalen-rektor



Тагове:   ректор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185881
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив