Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 09:22 - Футболните съпруги - стегнати отзад, щедри отпред
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
1



 
Футболните съпруги - стегнати отзад, щедри отпред image image
27 Май 2010

 

image

Даниел Лойд

Без съмнение Питър Крауч бе един от най-полезните играчи в контролата с Мексико, спечелена от Англия с 3:1. Любопитното е, че дългучът напомпа сериозно мъжкото си самочувствие преди мача, когато приятелката му Абигейл Кланси бе обявена за най-сексапилната футболна половинка на 2010 г.

 

 

Гаджето на Питър спечели титлата в традиционната класация на британското мъжко списание Nuts “Топ 100 на най-съблазнителните футболни съпруги и приятелки за 2010 г.”, която отново предизвика фурор сред читателите.


24-годишната блондинка е сгодена за английския национал, с когото има сериозна връзка от почти 4 години.


Апетитният модел на бельо редовно изгрява по парфюм в различни списания. Второто място е за ослепителната Белен Родригес, гадже на Марко Бориело от Милан. Росонерите може и да не са някогашната гордост на Италия, но футболните им съпруги са все така знойни. Белу, която преди време се раздели с нападателя на Милан, си остава все така влюбена във футбола, макар че в ЮАР ще вика за родната Аржентина.


Челси спечели титлата, като двама от футболистите му заеха челни места и в списъка на Nuts. На трето и четвърто място са съответно жената на Джо Коул - Карли, и новата приятелка на Франк Лампард - тв звездата Кристин Блийкли.


Следва серийната свалячка на футболисти, зашеметяващата Даниел Лойд, съпруга на Джейми О’Хара от Тотнъм. Шеста е ослепителната Алена Середова, дългогодишна спътница в живота на Джанлуиджи Буфон - явно стражът на Ювентус не е спал, когато е избирал жена. В десетката са още Юлия, възлюбената на Андрей Воронин от Динамо (Москва) - Клодин, съпругата на Роби Кийн, газелата от стр. 3 на “Сън” Рут Рейнолдс на Найджъл Рио-Кокър (Астън Вила) и Йоланда Рейна на Пепе, вратаря на Ливърпул.


По-известните футболни половинки на Англия са по-назад в класацията на списанието. Колийн Руни е 11-а, следвана от Виктория Бекъм. Черил Коул, която в последно време не слиза от първите страници, пък изобщо не присъства в стотицата. Вероятно защото изрита Ашли Коул или пък защото отказва да се разголи в предизвикателните фотосесии. Вероятно последното е причина списанието да обърне по-голямо внимание и да илюстрира щедро красавици като Линдзи Стрът, половинката на Алекс Брус от Лестър (Лисиците).


Линдзи е също хиена и двамата са една райска комбинация.


30-а е подлудяващата Емили О’Хара на Том Клевърли от Уотфорд, 72-а - пищната Ейми Гроув на късметлията Габи Агбонлахор от Астън Вила, 92-а - Таня Робинсън - подарък за Стивън Тейлър по случай промоцията на Нюкасъл в Премиършип, и др.


Не е изненада, че в листата няма наши. Медиите в Англия следяха повече Бербатов, отколкото половинката му Елена, докато Елеонора Манчева, Алисия, Николета Лозанова и други уж не са толкова известни на Острова.
http://www.stars.bg/sport/2313-futbolnite-saprugi-stegnati-otzad-shtedri-otpred



Тагове:   отпред,   отзад,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185786
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив