Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 10:34 - Защо 10-годишните вече са пубери?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1282 Коментари: 1 Гласове:
0



  Защо 10-годишните вече са пубери?

imageПубликувано от Алекс Антонова на юни 20th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageВ унисон със световната паника от засилващия се процес на акселерация в свое интервю по pro.bg доц. Милко Сираков разказа как за тази тенденция допринасят и група вещества, съдържащи се в най-обикновените пластмасови бутилки, от които ежедневно пием. Тези съставки носят наименованието ксеноестрогени, а въздействието им в голяма степен прилича на това, оказвано от основния женски полов хормон – естрогена.

За всички е ясно, че в днешно време децата напредват в развитието си почти със скоростта на светлината. То не са кървави екшъни по улиците, вулгарни послания по билбордовете, а и порно канали, излъчващи по 24 часа в денонощието без цензура и учещи подрастващите как да се държат като „големи”. Сега се оказа, че и да даваме на децата да пият от „пластмасарки” не е безвредо. Е, ако искаме 12-годишната ни щерка да мяза на Памела Андерсън, то тогава грижи няма. Смята се обаче, че родителят се старае да съхрани колкото е възможно по-дълго детското у своето отроче.
imageКакво трябва да сторите в подобен случаи? Да забраните на детето си да пие от пластмасови бутилки, да го следите на всяка крачка или да му купите една менче, та да му го напиватергените. Може би най-лесният, а и ефективен вариант ще е да му обясните, че това на пръв поглед безвредно шише, крие в себе си един куп гадости –  пестициди, хербециди, пластификатори. Все неща, които не само че не са полезни, но и звучат сложно и заплашително. Остава да се надявате, че това ще окаже стресиращо въздействие върху хлапето и то ще реши, че е по-добре да си налее чашка с вода у дома, а не да изпие бутилирано сокче на път за училище.

Лошото в случая е, че проблемът се върти около преждевременното узряване на детското съзнание, затова малко вероятно е тази стратегия да проработи. Последната надежда е между тичането на работа, до местнатамесарница и пак на работа ви е останало малко време да научите този скоростно растящ млад човек кое е полезно за него и кое не. Да сте му показали, че вие сте негов приятел и искате само да сте му от помощ!
http://razkritia.com/защо-10-годишните-вече-са-пубери/




Гласувай:
0



1. анонимен - Рiч Харвест - Продаж пестицидів і агрохімії в Україні
05.03.2012 11:50
<img>http://i077.radikal.ru/1203/50/5eb5ee1ee30d.jpg</img>

«Річ Харвест» в перекладі означає «щедрий урожай». Так ми вирішили назвати нашу компанію, бо саме щедрий урожай є запорукою благополуччя як сільськогосподарських підприємств і фермерів, так і держави.

Продаж пестицидів в Україні: «Річ Харвест» є партнером, а також ексклюзивним представником ТОВ «Франдеса» - виробника засобів захисту рослин в Республіці Білорусія. Завод «Франдеса» побудовано з дотриманням усіх необхідних сучасних вимог по забезпеченню високої ефективності препаратів і екологічної безпеки. Сучасне обладнання дозволяє виробляти різні препаративні форми пестицидів: концентрати емульсій, концентрати суспензій, водні розчини і водорозчинні концентрати.

<a href=http://richharvest.com.ua/plant-protection-systems/fall-wheat/>система захисту пшениці</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/catalog/frandesa/>компания франдеса</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/news/osennee-primenenie-glifosata/>обработка глифосатом виноградников</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/pesticides/buy-pesticides/>гербіцид для гарбузів</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3184670
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив