Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2010 10:41 - Диети и Отслабване - Начало
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 7964 Коментари: 2 Гласове:
0



 Диети и Отслабване - Начало Интересно Краставица – четири ползи Написано от Диета Диети Отс... на Mon, 07/12/2010 - 10:46. 

Сега сме в сезона на зеленчуците и плодовете, а няма съмнение, че краставиците са една от най-подходящите храни за всеки, който е решил да отслабва. От тях обаче можем да извлечем и други ползи.

1. Краставици за отслабване


Консумират се без сол и без съчетаване с други солени храни. Колкото и да е мъчно на любителите на сиренето, не трябва да го съчетават с този зеленчук, когато са на диета с краставици. Най-полезни за целта са младите краставици.

Ако сте на диета с краставици, можете да си позволите на закуска чаша чай, дори подсладен със захар или мед, и малка филийка пълнозърнест хляб, намазана с тънък слой краве масло. Закуската не трябва да надхвърля 200 калории.

»  Перфектна фигура с Ева Лонгория Написано от Диета Диети Отс... на Sun, 07/11/2010 - 17:26. 

Може и да не ви се вярва, но Ева Лонгория – една невероятно красива жена, звезда от сериала „Отчаяни съпруги”, в ранните си години често е страдала заради недотам изящната си фигура. Самата тя заявява: „Моята красота и привлекателност са резултат от голям труд.”
Добрата фигура е залог за популярност, според Ева, която отдавна поддържа формата си в идеален вид. Тя прави 
кардио тренировкичетири пъти седмично. Занимава се с фитнес, йога, балет, а кикбоксът е една от страстите й. И понеже всичко това й се струва недостатъчно, ежедневно прави разходка на чист въздух в продължение на 30 минути.  По време на разходката си изпълнява едно от своите любими упражнения – ходене на пръсти.
Рядко й се налага да спазва диети, защото се храни много правилно, но когато някой ангажимент наложи да свали няколко килограма, предпочита рибна диета, предложена й от Виктория Бекъм.

»  Развенчани митове за здравословното хранене Написано от Диета Диети Отс... на Thu, 07/08/2010 - 13:57. 

Интернет-издание NeBoley e решило да развенчае няколко от най-разпространените митове за здравословното хранене. 
Ето какво твърди то:
Мит 1. Разделното хранене е полезно и съдейства за отслабване. 
Това не е така. Човекът е настроен за смесено хранене. Наборът от ферменти в храносмилателната система позволява едновременно да се обработват белтъчини, въглехидрати и мазнини. Според диетолозите разделното хранене помага за намаляване на теглото не повече от ежедневното ограничаване на количеството калории при смесено хранене.

Мит 2. Когато се храниш, не трябва да четеш или да гледаш телевизор. 
Френските медици твърдят точно обратното. Те смятат, че ако ядеш, четейки или гледайки телевизия, значи не бързаш за никъде и дъвчеш по-дълго време храната, което подпомага усвояването на хранителните вещества.

Мит 3. Трябва да се откажеш от употреба на мазнини, защото от тях се пълнее.
Да, от мазнини се повишава обиколката на талията, но до пълен отказ от мазнини не трябва да се стига.

»  Козметика за отслабване – умеете ли да я ползвате Написано от Диета Диети Отс... на Mon, 07/05/2010 - 19:41. 

Много жени са разочаровани от козметиката за отслабване и гледат скептично на подобни продукти. Но дали те си дават достатъчно ясна сметка, че причината за разочарованието им много често е в самите тях. Като изключим „вълшебното” действие, можем категорично да твърдим, че на пазара има достатъчно ефективни кремове, гелове, лосиони, масла и други препарати, които могат да подпомогнатотслабването. Казваме „да подпомогнат”, тъй като всички вече са наясно, че хранителните навици и активната физическа дейност са в основата на този процес. Много жени обаче прилагат неудачно козметичните продукти. Причините за това са няколко: недостатъчна упоритост и последователност, недостатъчни знания за процедурите, неправилно подбиране на козметиката за отслабване и не на последно място – цените.
Нека не забравяме, че основната грижа на козметиката е състоянието на кожата, даже когато на опаковката е отбелязано „за отслабване”. Наднорменото тегло неизбежно влияе върху състоянието на кожата и при използване на подходящи средства кожата възвръща нормалния си тонус; ускорява се обмяната на веществата, което позволява на клетките да изпълняват своите функции оптимално. Колкото по-стегната е кожата, толкова по-малка е опасността след едно ефективно отслабване тя да е отпусната. Но съгласете се, че такава фраза „ Колко кутии крем измазах, а не свалих и килограм.” е малко смешна. Килограмът – с диета и движение!

»  Целулит – пробвайте масаж с мед Написано от Диета Диети Отс... на Fri, 07/02/2010 - 07:36. 

Вече сме в сезона на летните почивки, но ако сте планирали морето за август, имате цял месец, през който можете да подобрите фигурата си. 
Лечебните свойства на меда са известни на всички, но не всяка жена знае, че освен като храна медът може да бъде полезен и в борбата с
целулита
Лятото е удобен сезон за антицелулитен масаж с мед в домашни условия. Специалистите твърдят, че ако се проведе курс от 15 сеанса, траещи по 10-15 минути, резултатите ще са значително забележими.
Масажите с мед се правят през ден, след като тялото е измито с топла, но не гореща вода.
От голямо значение е изборът на мед. На първо място той трябва да е купен от сигурен източник и да е натурален, за предпочитане – липов или цветен. В никакъв случай не трябва да се използва мед с неясен произход. Ако е захаросан, трябва да се разтопи на водна баня. 
За засилване на ефекта могат да се добавят подходящи етерични масла: евкалиптово, лавандулово, масло от грейпфрут, от лимон и т.н. Използват се както различни комбинации, така и готови смеси от антицелулитни масла.
Спазва се следната пропорция: на 2 чаени лъжички мед се добавят 5 капки етерични масла. 
Добре е да се направи предварителна проба за алергия към етеричните масла. 

»  Целулит - водна атака Написано от Диета Диети Отс... на Sun, 06/20/2010 - 10:44. 

На всички жени е известно, че борбата с целулита не е лесна. Но в интерес на истината трябва да се каже, че повечето дами не са и достатъчно последователни в усилията си да се справят с "портокаловата кожа". Ако финансовите възможности позволяват, всичко е много по-лесно – добър масажист, съвременна техника, масажи и т.н. Безпаричието обаче не е причина да се предаде една жена, която държи на външния си вид. В домашни условия също могат да се правят полезни процедури. И не само полезни, а и приятни! Ако имате вана или джакузи вкъщи, действайте – упорито и с желание.  
Ваши помощници трябва да бъдат: морска сол, морски водорасли, розмарин, лавандула, риган, хвощ, градински чай, риган, етерични масла от лимон и лавандула.
Вана с температура на водата 37-38 градуса, не повече.
Вани с морска сол. 
Още когато избирате морска сол, трябва да се насочите към такава, в която  има екстракти от морски водорасли и етерични масла. Като имате предвид, че морската сол влияе на кожата активно, продължителността на ваната не трябва да надвишава 15 минути.

»  Fast Food пристрастяване Написано от Диета Диети Отс... на Wed, 06/16/2010 - 15:16. 

Доктор Пол Кенни, американски учен-диетолог, оповести изводи от почти тригодишни изследвания, потвърждаващи „наркотичните”  свойства на някои  храни. "Затлъстяване - казва д-р Кенни - може да се развие в резултат на пристрастяването към определен вид храна. Следователно медикаментите, използвани за лечение на различни зависимости, могат да бъдат полезни и при лечение на затлъстяване. Той отбелязва категорично, че са получени неопровержими доказателства за наличие на невробиологични механизми, лежащи в основата и на наркотичните зависимости, и на затлъстяването. 
В проведените експеримента били изследвани  лабораторни плъхове, разпределени в три групи. Животните от първата група получавали само здравословни храни. В диетата на втората група Fast Food  храните били в малки и количества, а  трета група плъхове яли неограничено чийзкейк, колбаси, бисквити, бонбони и шоколади.
При животните от първите две групи не били регистрирани промени в теглото и апетита. Животните, които консумирали "бърза" храна в големи количества, много скоростно започнали да наддават на тегло, а 
апетитът им се повишил почти двойно.

»  Хранене за сексуална енергия Написано от Диета Диети Отс... на Mon, 06/14/2010 - 21:54. 

Американският диетолог М. Уолкър изтъква, че намаляването на сексуалната енергия може да се избегне, като се състави подходящо всекидневно меню, което да задоволява енергийните потребности на организма, но да не води до наднормено тегло. Диетологът призовава: „Яжте по-малко мазнини и захар и колкото може повече продукти, богати на целулоза.” За хората, които искат да съхранят или повишат сексуалната си енергия, Уолкър е разработил правила, които водят и до цялостно оздравяване на организма. Те са следните:
1. Яжте колкото може повече пресни плодове и зеленчуци, пийте сокове, които са богати на целулоза.
2. Всеки ден изяждайте минимум един плод или един зеленчук, който съдържа провитамин А - морков, тъмнозелени листни зеленчуци, узрели червено-жълти плодове и няколко плода или зеленчуци, богати на витамин С - цитрусови, боровинки, домати, картофи, зеле, чушки.
3. Включете задължително в менюто си продукти, богати на витамин Е (витамина на секса) - моркови, банани, домати, пшенични зародиши, орехови ядки, растително масло, ръжен хляб, сьомга и други дарове на морето.

»  Вана за настроение Написано от Диета Диети Отс... на Thu, 06/10/2010 - 20:17. 

За осигуряване на оптимален терапевтичен ефект най-подходящи са плаващите масла и следователно най-добре е да употребявате чистиетерични масла. След напълване на ваната с вода прибавете 3 до 6 капки етерично масло. Преди да влезете в нея, разбъркайте водата, за да се получи равномерно разстилане на маслото на повърхността. Така тялото ви ще се покрие с много тънък равен слой масло, предпазващ ви от фиксиране на една цяла капка върху определена точка на кожата, което може да предизвика леко възпаление. 
Ако кожата ви е умерено чувствителна, сложете по-малко етерично масло. След това легнете по гръб, отпуснете се и се отдайте на удоволствието от процедурата. Количеството есенция, абсорбирано през кожата, е минимално и основният ефект се осъществява чрез инхалиране на изпаренията.

»  Ягоди и алкохол Написано от Диета Диети Отс... на Mon, 06/07/2010 - 19:57.  Учени от САЩ и Тайланд са определили най-идеалните „партньори” на алкохолните напитки. Според тях алкохол и ягоди се оказва един много съвместими съюз, който засилва действието на антиоксидантите, съдържащи се в ягодите. 
Става дума за едно питие! Заключението за ползите от ягодово- алкохолните коктейли на специалистите от тайландския Университета Касетсарт и Департамента по селскостопански изследвания в САЩ  е в резултат на изследване за най-подходящите начини за съхранение на свежи ягоди. Според наблюденията комбинацията с алкохол увеличава ефекта на антиоксидантите в ягодите с около една трета. По същия начин добавянето на алкохол се отразява върху качествата на 
къпините
Полезността на антиоксидантите се дължи на способността им да обвържат свободните радикали - активни молекули с по-свободни химически връзки, който вредят на клетъчните мембрани и ДНК. Известно е, че повишената консумация на плодове намалява риска от рак, сърдечно-съдови и други заболявания. 
http://www.dieti-otslabvane.com/Интересно?page=1

» 



Тагове:   начало,   отслабване,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Натурална козметика
24.10.2010 23:44
www.sergieff.com - интернет магазин, ПЪРВАТА българска, зелена козметка за лице без химични добавки!Kозметика за лице от плодове и плодови масла - 100% свежи ,бутикови серии, ръчна технология, без химични добавки, с мощно антиоксидантно и ревитализиращо действие, забавя процесите на стареене на клетките!
цитирай
2. анонимен - great option
07.07.2011 18:17
Fresh news, <a href=http://gcsradheat.com>permethrin</a> , <a href=http://hellasnet.net>generic seroquel</a> , <a href=http://hellasnet.net>quetiapine</a> , <a href=http://sufencing.com>cipro 500mg</a> , <a href=http://metro-nica.com>wellbutrin</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181840
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив