Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2012 15:56 - Наглост! Виж къде беше Юлияна Плевнелиева на 3 март
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1950 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Наглост! Виж къде беше Юлияна Плевнелиева на 3 март
image Юлияна Плевнелиева не само че не уважи речта на съпруга си, но и си намери далеч по-интересно за нея занимание – кино

Докато мъжът й произнасяше пламенна реч по случай 3 март и даваше официален прием, никой не си и помисли, че Юлияна Плевнелиева ще почете националния празник. Първата дама не само че не уважи речта на съпруга си, но и си намери далеч по-интересно за нея занимание. Отиде на кино! Президентшата реши да убие малко време, докато мъжът й изпълнява длъжността си главнокомандващ армията.

Плевнелиева бе засечена от екип на „България Днес” да се реди по опашки в мола за поредната прожекция. Първата дама този път не била с партньора си Камен Станев, а сама.

image

Юлияна Плевнелиева: Няма пък да уважа речта на мъжа си!

Юлияна Плевнелиева била облечена в „официалния си стил” – ниски, равни обувки, удобни дънки и блузка – неглиже. Младежкият й вид за пореден път заблудил присъстващите и никой не успял да я разпознае, докато се реди на опашката за билети.

В кулоарите на „Дондуков” 2 оправдаваха президентшата, че има важни ангажименти и сигурно затова не може да присъства на тържествената реч. „Майка е на три деца, има куп задължения вкъщи. Пък и новата й работата гълта цялото й време”, коментираха из коридорите на президентството.

Пък то – първата дама отишла на кино. „Спешният й ангажимент” приключил около час преди официалния прием, но Юлияна Плевнелиева все пак пропуснала да уважи празника.

„Е, това вече е голяма наглост! Не иска да дава интервюта, не иска да се показва с Плевнелиев в публичните пространства, но какво й пречеше да уважи празника! 3 март е празник на всички и няма нищо общо с ненавистта й към Бойко Борисов”, заредиха се коментари в нета.

Иванка Тодорова
http://www.razkritia.com/145416/%D1%8E%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%B0-7/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181875
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив