Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2012 13:21 - ПЕНИСЪТ КЪНЧО ВЛИЗА В КЛАСНАТА
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1685 Коментари: 0 Гласове:
1



  ПЕНИСЪТ КЪНЧО ВЛИЗА В КЛАСНАТА image

07.03.2012 10:00 | Видян 118 пъти

image

 

Пенисът официално вече се казва Кънчо. Той получи името си от Столичната здравна инспекция, която е към Министерство на здравеопазването. Във ведомството на Стефан Константинов са решили, че комиксът за малкия симпатяга с жълти боксери на червени точки е най-подходящият персонаж за привличане на вниманието на тийнейджърите към безопасния секс.

Приключенията на Кънчо, е името на дипляната, която ще бъде разпространена из столичните училища. В нея нагледно са показани грешните и правилните ходове в усилния труд на палавника. Комиксът започва с фразата: „Кънчо се събуди, готов да се труди”. Едва след това се говори за емоции в първата реплика на главния герой: „Известен щурмовак съм аз, изпълнен съм с енергия и страст”.

След няколко неуспешни опита и битката с презерватива, комиксът все пак има хепи енд. Появява се веща женска ръка, която показва правилния начин. Накрая Кънчо, подпомогнат от РИОКОЗ, стига до поука: „И накрая запомни: С дрешка винаги бъди, щом любов ще правиш ти!”

Според стари софиянци, вещи в занаята, пенисът от комикса е кръстен на знаменитата творба на Пеньо Пенев – Поема за Кънчо Путкодеров. 
Дипляната с неговия наследник се разпространява в столичните училища и е предназначена за 14-15-годишни ученици. Въпреки, че изглежда като за по-малки хлапета, от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) уточниха, че тя е адресирана към деца, с които вече е говорено на тема сексуално възпитание и полово предавани инфекции.

От инспекцията посочиха, че умишлено е търсено информацията за поставянето на презерватива да се поднесе по-весело. Наред с дипляната за Кънчо, от РЗИ имат и сериозни информационни материали за това какво е СПИН, какво е ХИВ, кога може човек да се зарази, как да се предпази, къде може да се изследва.

автор: СЛАВА




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185133
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив