Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 10:56 - Без секс може, без интернет – не. А дали е така?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1518 Коментари: 0 Гласове:
1



  Без секс може, без интернет – не. А дали е така? Posted on March 7, 2012

image

Зависими от интернет

По хамлетовски в настоящия момент пред човечеството стои дилемата интернет или секс. Победителят в това дерби никак няма да зарадва романтиците, които все още предпочитат живия контакт и яростно заплюват интерактивният модел и начин на комуникация.

 

Оказва се, че хората могат да прекарат една седмица без секс, но цели седем дни без интернет биха били непоносимо наказание.

Пред сексуалните контакти голяма част от испанците биха предпчоели интернет пространството.

Оказва се, че значителните 42% от испанските граждани, които взели участие в нова анкета, казват, че дори идеята да останат седмица без итнернет ги страска и не им допада.

Ако нямат достъп до мрежата в тях се създавало усещане за тревожност. Едва 27% от анкетираните твърдят, че биха били разтревожени, ако останат седмица без секс.

Проучването е реализирано от уебсайта conZumo, а резултатите показват, че за испанците интернет се е превърнал в главен приоритет.

imageДен и нощ пред компа

 

Проведената анкета показва още, че цели 75% от запитаните са признали предпочитанието си да отделят от времето си за сън, за да сърфират в интернет.

Резултатит в полза на интимните ласки са буквално плачевни – едва 30% от испанците биха се отказали от съня си, за да упражняват креватни гимнастики.

В анкетата е бил зададен и въпрос, свързан с честотата на употреба на мобилните телефони. Отговорите посочват, че 25% от жените и 16% от мъжете не биха издържали без телефона си повече от седем дена.

Около 70% от запитаните категорично заявяват, че досега не е имало и ден, в който да не са използвали мобилните си апарати.
www.fashiondirect.bg 

This entry was posted in Uncategorized by fashiondirect. Bookmark the permalink.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185275
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив