Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 15:32 - Мъжете, които обичат игрички
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 2503 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.03.2012 15:33


 
image
Мъжете, които обичат игрички
imageДобави в любими imageКоментирай imageОтпечатай imageИзпрати Hera.bg
Светлана Чамова Има една порода мъже, които са истинска напаст – тяхната страст е да си играят игрички на любовния фронт. С тях винаги е сложно и объркано. Вкарват ви в разни филми, винаги драматични. „Иди ми – дойди ми“, е част от тактиката им. Когато се отдръпнете, нежелаейки да бъдете разигравани, те се появяват на бял кон в целия си чар. А обикновено го имат в изобилие – умеят да разбират жените, да ги изслушват, да играят на най-тънките ни струни, чувствителни са.

Да, именно чувствителността е отличителен белег на тези екземпляри. Проблемът им е, че не знаят какво искат. Когато смятате, че връзката е станала много специална за вас, с две думи сте хлътнали до уши – точно тогава стават непредсказуеми. Обикновено това е техният начин да се спасят дори от духовно обвързване. И понеже са майстори на манипулацията, играят по острието на бръснача. Поставайки ви в зоната на емоционалния здрач – хем желана и прилъстявана, хем невладееща докрай ума и сърцето на този господин, жената се пече на бавен огън. Превзети са умът и душата й, а знаем, че за дамите любовта е преди всичко чувство, докато за мъжа – на първо място е чисто физическата тръпка. 

Ала за подобни господа-царе на игричките, дори не е задължително непременно да стигнат до интимна близост с набелязания обект. Всъщност именно играта е тяхната награда, а не обладаването. Ако в един момент те са споделящи, търсещи вашата компания и близост, в следващия - всъщност това може да са дни и седмици наред, няма дори да ви потърсят. А горката им жертва се чуди къде се намира в цялата тази ситуация, недоумява какво значат жестовете на внимание, редувани от безпричинно отдръпване.

Обикновено те са героите на най-мелодраматичните женски истории. Защото за да вирее такава личност от мъжки пол, трябва да се намери жената, която да се впиша в сценария. Уви, женската ни природа по принцип е доста склонна да толерира подобни екземпляри. Със своята мекота, разбираща, прощаваща, даваща шанс, а и поддаваща се на манипулации под силата на любовния заряд, жената, отговаряща на това описание, по неволя се оказва идеалния първопартньор в тези игрички, а накрая задължително жертва. 

Някой може да каже, че мъжът е по природа ловец и подобно поведение се вписва идеално в образа на ловеца – преследва жертвата, докато тя се хване, след това му става безинтересна.Истинският мъж обаче знае какво иска. А ако е в ситуация да не е напълно наясно със себе си или е раздвоен, има доблестта и откровеността да го изговори. Да бъдеш точен във всяко отношение – това е истински мъжкото поведение. 

Част от чисто женските илюзии е, че субектът с игричките може да бъде променен или жената да стори чудо и да го привърже към себе си. Няма начин – тези образи са по природа единаци,опиянени от собствената си неуловимост. Е, някой от тях може да си намери майстора от друга дама от своята порода, която ще му извърти по-големи игрички от неговите собствени. Но ако не сте от тази категория, по-добре зарежете. Едва ли си струва да хабите енергия, чувства и време с подобни екземпляри. Има достатъчно много мъже, които знаят какво искат от живота и желаят да го постигнат и изживеят именно с вас. Така че бягайте надалече от тези с игричките, колкото и да изглеждат примамливи. Излишни рани и мелодрами. А и откъсвайки се от господин играча, със сигурност ще го жегнете най-много - ще го накарате да се разколебае във всепобедността на своята тактика. И това е вид морална победа, но по-добре е въобще да не се интересувате от това кой е победител и кой победен. А да вървите по своя път, където всичко е по-просто, по-немелодраматично
, хармонично и ведро. 
http://www.hera.bg/s.php?n=1416



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185873
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив