Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2012 12:45 - Как изглеждат гърдите ви в очите на другите?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 2951 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как изглеждат гърдите ви в очите на другите? Публикувано на март 13, 2012

image

Красивият женски бюст

Няколко ключови правила за отношението сутиен – гърди.

 Прочетете този материал и честно си отговорете на въпроса: “Как изглежда бюста ми под дрехите?”. Истина е, че с годините бюста загубва твърдостта си, но има какво да се направи! Трябва да започнете от А и Б на обличането, т.е. – обличането започва отвътре-навън.

 

Това, което носите под дрехите си, има огромно значение за това, как изглеждате в тези дрехи. Ако просто носите сутиен, който наистина “пасва” на гърдите ви – не само като размер, но и по форма, това би ви помогнало да се превърнете в секси-дама и да изглеждате по-млада и по-слаба!

 Не вярвате? Тогава продължавайте да четете. Истината е, че повечето жени носят погрешен размер сутиени, а вероятността и вие да сте една от тях, не е малка. Предположенията са, че 8 от 10 жени постоянно носят сутиени, които не са им по мярка.

Жените носят сутиени, които им се качват на гърба, стоят увиснали и не дават подходящата “подкрепа” на бюста им. Това пък е причина за отпускане на кожата на гърдите с времето.

 Друг факт – точният размер сутиен може всъщност да ви направи да изглеждате с 5 кг. по-слаба. Той ще повдигне бюста ви и ще разположи гърдите там, където им е мястото, като така ще разграничи торса от талията ви и ще подобри стойката.

imageИзборът на правилен сутиен

 

 Правилното местоположение на гърдите попада по средата между раменете и лактите, така че – погледнете се в огледалото. Там ли са? Точният размер сутиен със сигурност ще свърши добра работа, за да изглеждате красива и стегната.

 Но – не всичко е само размер. Всяка жена е уникална – а това важи както за формата, така и за размера на бюста й. Необходимо е да откриете точната форма на сутиена, който е подходящ именно за вас. Специалисти горещо препоръчват веднъж годишно да “сваляте” размерите си за сутиен.

 Тялото се променя с времето, което означава, че сутиен от тиинейджърските ви години няма да ви пасва по-късно в живота. Тялото преминава пред различни промени като бременност, натрупване или загуба на тегло и разбира се – остаряването. Това означава , че тъканта на гърдите се променя заедно с него.

 Знаехте ли, че средното тегло на гърдите с размер чашка D е 4 кг? Уау! Може би сега осъзнавате нуждата от сериозна “подкрепа”?

 Първото нещо, което трябва да направите, е да огледате добре бюста си в тройно огледало, за да прецените как трябва да изглежда и съответно – какъв модел и размер сутиен ви трябва. Не забравяйте, че хората виждат бюста ви от всеки един ъгъл, така че вашата задача е да го направите да изглежда перфектен от всеки един ъгъл.

Публикувано в Uncategorized от fashiondirectПостоянна връзка.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186091
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив