Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 11:36 - „Наглите“ копелета щели да свият синчето на Дамбовеца
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
0



  „Наглите“ копелета щели да свият синчето на Дамбовеца

imageПубликувано от Боян Петракиев на май 16th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

image“Наглите” копелета планирали да отвлекат и синчето на Пламен Стоянов – Дамбовеца, за който наскоро комисията “Кушлев” разкри, че е най-богатия от другата престъпна организация управлявана от Алексей Петров-Трактора –“Октопод”.

Информаторите ни твърдят, че младокът е набелязан от Прокопи Културиста и Йожи още през 2008 г., след като с парите на татенцето започнал да се пери из софийските улици с чисто нов поръчков “Астон Мартин” на стойност от порядъка на над 300 бона.image

“Скромното” подаръче е за 18-ия му рожден ден като в комплект с него вървели и две много здрави горили, напъхали се в “Порше Кайен”, които били наети, за да го пазят. Обаче за“Наглите” те били безобидни, тъй като знае ли по какъв начин да се отърват от тях.

imageСпоред криминалистите готвеното отвличане било поръчано от самия Алексей Петров, тъй като Дамбовеца и брат му спрели да се отчитат пред него, а започнали да “снасят” отчетите си директно нашефа на мафиятаХристофорос Аманатидис-Таки.

Дружбата на братята с Трактора датираше от дълго време, тъй като много добре се знае потуленото разследване на ДАНС от 2008 г., когато за Пламен и Йордан Стоянови се разбра, че са източвали металургичния комбинат, но явно нещата са се обърнали и той е решил да удари големия Дамбовец по най-слабото му място – синчето му.
http://razkritia.com/наглите-копелета-щели-да-свият-синче/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181850
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив