Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 14:26 - Слави нападна Доган и медийната групировка на Кръстева-Пеевски!!!
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1079 Коментари: 1 Гласове:
0



  Слави нападна Доган и медийната групировка на Кръстева-Пеевски!!!

imageПубликувано от Бисер Иванов на май 20th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageСлави Трифонов напомни за славните години на „Хъшове”, когато се бе превърнал в единствения опълченец срещу политическото деспотство на Иван Костов. Дългият и хората му изненадващо надигнаха глас срещу медийния монопол наИрена Кръстева и Делян Пеевски, както и срещу банката на ДПС и Ахмед Доган – Корпоративна търговска банка.

imageДо скоро, едва ли някой е предполагал, че гологлавият тв водещ ще се осмели да подлее вода на лидера на ДПС, който се смята за един от смятаните за негови покровители. Преди година Трифонов изсипа куп похвали по адрес на Доганот страниците на списание„L’europe”. Покрай войната с Бойко Борисов шоуменът е усетил, че трябва да използва инерцията си и да изстреля поредния телевизионен куршум по свой доскорешен закрилник, с което да обере овациите на зрителите.imageГоляма част от хората одобряват атаката на Слави към ДСБ, КТБ и „Нова българска медийна група”, която издава „Уикенд“, „Телеграф“, „Монитор“ и още доста вестници. Той подкрепи едно мнение, което отдавна битува в пространството – че Бойко и Доган всъщност играят заедно.

„Защо половината от парите на държавните дружества се държат в една търговска банка, а именно – Корпоративна търговска банка?” – е основният въпрос на „Шоуто на Слави”. „Трябва да е ясен механизмът, по който държавата решава това. Нужна е прозрачност“ – добавят сценаристите.  Бойко Борисов има възможност да отговори на това питане като си избере ден, в който да гостува в предаването. Сценаристите официално поканиха премиера и се надяват, че той ще прояви мъжество, като застане очи в очи със Слави.

Ще се състои ли срещата на титаните?

image„Бойко обърна нещата на лична основа още преди месеци, когато започнахме да го критикуваме. Каза, че понеже съм му поискал някаква услуга, аз съм му се обидил и някакви такива неща… Беше подло от негова страна“ – заяви Слави и категорично обеща, че не се страхува от срещата си с министър-председателя. Из форумите обаче прогнозират, че Бойко няма да откликне на отправената му покана, а по-скоро ще избере да отговори на нападкитечрез някое интервю. В този случай Трифонов и хората му ще се окажат победители, защото ще обявят премиера за мишка и страхливец.
http://razkritia.com/слави-нападна-доган-и-медийната-групи/



Тагове:   Доган,   Медийната,   нападна,


Гласувай:
0



1. анонимен - Е, сега вече...
20.05.2010 15:18
... на учиндолския кукуруз със сигурност ще му врътнат кранчето в посока "затворено"! А пък на Бойко му е през банкянския дали ще го смятат за страхливец или не.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3184600
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив