Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 14:21 - Топ 5 безсмислени изказвания на Доган
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1750 Коментари: 1 Гласове:
0



  Топ 5 безсмислени изказвания на Доган

imageПубликувано от Боян Петракиев на май 20th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageЛидерът на партия ДПС Ахмед Доган излезе голям философ, но не древен (прекалено е престижно, въпреки че е в политиката от древността), а дървен.

imageНяма и защо да се чудите, защо не цепи басматана народа през цялото му управление. То не бяха заговори, то не бяха обири (маскирали се като консултанти), то бе живото чудо, но да не го изживяваш. И сега излиза пред народа, с цялата синаглост и заявява: “Ела зло, че без тебе по-зло!”

Аман от “изнасилване” на народопсихологията.

Какво иска да каже с тези думи?

Яжте си попарата дето сме ви я надробили  и духайте супата ли?

Видя, че той и партията му вече не струват и излезе на сцената, за дабаламосва народа с бабини лафове.

image“Ама какво е това нещо!”, би казал и смахнатият професор Вучков.

Слабостта на Доган вече е осезаема и той търси брод, през който да премине, за да достигне до съкровеното място на хорската вяра. Използва всеки възможен случай, като например вчера, когато се появи неочаквано на възпоменателен митинг за жертвите на възродителния процес  в Джебел.

Там успя да изкаже мисли на “световна висота”, затова няма да пропуснем да ви цитираме няколко, за да бъдете осенени от великото прозрение наиграта с думи на Сокола.

imageМоже да ги подредим и в класация:

№1 – „В един момент осъзнаха една многодълбока истина – ако ДПС е зло, започнаха да мислят: “Ела зло, че без тебе още по-зло!”

№2 – “Каквито и мускули да показват, каквато и смелост да демонстрират, никой не може да си помисли да посегне на правата и свободите. Дори да си го е помислил, вече трябва да си направи корекция.„

№3 – “И тези стихии ще отминат, след наводненията остават пясъците.”

№4 – “И съм убеден, че без нас България трудно може да се управлява. Защото сме в самия темел на вируса, в самия темел на единството на нацията на нашата държава.”

№5 – “ДПС е недолюбвано, защото това е добра оценка за свършеното.”

imageКъм края на премъдрите си изказвания Доган заяви, чеот 20 г. живота му е свързан с Кърджали като естествено не забрави да допълни, че е избран за народен представител точно оттам. Неговите думи бяха толкова откровени, че можеше и човек да разплаче: „В началото на тази връзка гледах на Кърджали с едно безличие, но когато вече започнах да го опознавам, имаше съвсем други подводни пластове, които ми отвориха очите”, беше изказването на Доган, заемащо №6 в топ класацията за отличен, след като народа му писа двойка.
http://razkritia.com/доган-дървен-философ-бля-бля-бля…топ/



Тагове:   Доган,


Гласувай:
0



1. анонимен - Ами той вече...
20.05.2010 14:58
... е бил направил главата, вързал кънките, глътнал джама... как да би могъл да каже нещо умно?!? Само като му погледнете тъпата нахилена физиономия на снимката и ви става ясно, че е под въздействието на опияняващи субстанции (отлежали в квадратни бутилки и с черни етикети) ;-P
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181838
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив