Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2010 11:23 - СЕКС ИГРА “СЕКС ТЕЛЕФОН”
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 2440 Коментари: 0 Гласове:
0



  СЕКС ИГРА “СЕКС ТЕЛЕФОН”

image

Всяко дете обича да се въплъщава в нечия роля, сигурно и вие като малки не сте правили изключение. Припомнете си ентусиазма, с който обличахте дрехите на мама и нейните токчета и се фръцкахте пред огледалото. Сега ще ви дадем няколко идеи за секси сценарии, с които да се пофръцкате пред любимия и да си доставите взаимно удоволствие.

Секс телефон!

Намирате се на другия край на света, в командировка, която ще трае сякаш цяла вечност. А сексуалното ви желание расте ли расте. Само, че проблемът е, че партньорът е останал у дома, а нямате намерение да се забърквате в проблеми – извънбрачни връзки, секс за една нощ и друг вид изневери. Само така, поздравления! Това, което може да направите, обаче, е да набъркате модерните технологии в своето желание, като му пратите съвсем недвусмислен SMS и да зачакате отговор. Това може да стане даже и когато сте на работа, но ви е толкова скучно и на двамата, че вече мислите ви започват да стават едни…Само бъдете внимателни, защото може някой да слухти и без да иска да ви хване.

Как се играе?

Използвайте вербалните си умения! Описвайте му стъпка по стъпка с какво сте облечена в момента, и малко по-малко може да дадете и по-смело, като му кажете, какво умирате от желание да ви направи или пък вие на него. Дори може да стигнете до там, че да се изненадате с думи и изрази, които по принцип е трудно да излязат от устата ви. Но не забравяйте, че трябва да сте честна и да играете открито. Не да го правите, докато гледате сериал или си оправяте ноктите или веждите. Концентрирайте се върху това, което пишете, ако е със SMS, или пък ако се осмелите може да наберете номера му и да продължите на глас. Оставете се на усещането. Понякога разделите може да имат и своята положителна страна за секса.

Плюсове:

Удобно скрита зад телефона може да пуснете на воля сексуалните си фантазии. А и от тази практика може да излязат много нови идеи, които след това да приложите на живо.

Минуси:

Сметката за телефона! image

http://xsex.info/секс-идеи/секс-игра-“секс-телефон”/


Тагове:   игра,   “секс,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185189
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив