Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 11:28 - Как един водещ от държавната телевизия получава повече от премиера?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
0



  Как един водещ от държавната телевизия получава повече от премиера?

imageПубликувано от Севдалина Манолова на май 22nd, 2010 в категория РазкритияСкандалниRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

image

Димитър Цонев

Димитър Цонев, известен още като Пъпеша, е поредният Октопод в нашата държава. Той смуче от бюджета на БНТ и прибира колосални суми.

Водещият, който се нарежда до едни от най-богатите известни личности в България, взима по-висока заплата дори от премиера Бойко Борисов.

Като заместник-програмен директор на БНТ1, Цонев получава заплата от 1900 лева, но той изкарва много повече „в свободното си време“. За предаването „Всяка неделя с…“ Пъпеша прибира 4400 лева месечно в ролята си на водещ и съсценарист.

image

Бойко Борисов

Като щатен служител той няма право да получава хонорари, но Пръмова му е разрешила да получава такива за труд, положен в извън работно време. Преди орязването на разходите мустакатият водещ взимал 7500 лева, а сега взима 6300 лева, докато премиерът Борисовполучава 3500 лева, като скоро тази сума ще бъде намалена с 10 % заради кризата.

Колегите на Димитър Цонев недоволстват и казват, че тези пари са му предостатъчни, за да си поддържа луксозната къща в полите на Витоша. Сградата е на три етажа и е с външен асансьор – единици са водещите, които могат да си позволят подобни глезотии.

image

Уляна Пръмова

Според запознати, на „Сан Стефано“ са прилагали и друга практика: наемали много хора на хонорар, за да се повишат разходите. Хората се подписвали срещу определени суми, като по-късно тези пари ги делели с този, който ги е поканил. Тръгна слух, че това се прави и в предаването на Пъпеша – „Всяка неделя с…“.

Само за информация, в скучното предаване на Цонев се трудят 105 души, сред които е и дъщерята на водещия. 61 от работещите са нещатни. През 2009 година, всички тези хора са стрували на бюджета 27 870 лева на предаване, което прави 1,5 млн. лева на година.
http://razkritia.com/как-един-водещ-от-държавната-телевизи-2/



Тагове:   водещ,   как,   телевизия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181939
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив