Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 10:37 - Само Доган иска публичните домове у нас да станат легални
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 991 Коментари: 0 Гласове:
0



  Само Доган иска публичните домове у нас да станат легални

imageПубликувано от Бисер Иванов на юни 20th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageЩе бъде ли легализиранапроституцията в България? Вече 20 години този въпрос виси с пълна сила, но  закон липсва.

Единствено от ДПС в началото на демокрацията се опитаха да прокарат такъв законопроект. И до ден-днешен Доган и компания поддържат теазата, че легитимирането на проституцията, създаването на легални публични домове и основаването на профсъюзи ще доведат само до положителни резултати. Труженичките на любовта ще имат за задача чрез пофсъюзите да разчитат на постоянен лекарски надзор. По този начин ще секне и дейността на сутеньори и сводници, категорични са експертите.Финансовото министерство също ще има полза от всичко това, тъй като определени отчисления ще отиват там.

imageВ началото на 90-те Доган и ДПС предвиждали публични домове да се изградят до казармите и затворите, като били уверени, че по този начин насилието и издевателствата ще намалеят драстично.

Реалната ситуация

Положението в този „бранш“ е повече от плачевно. Стотици „чочарки“ кръстосват улиците наБългария. Тези, които работят сами за себе си вече са много малко. Всички разчитат на подкрепата на сутеньори и сводници. Те от своя страна им осигуряват спокойни вечери, като ги закрилят и предпазват от конфликтни клиенти. Сутеньорите отчитат пари и на полицията – това не е тайна за никого. Ченгетата обещават да не ги закачат, ако си получават редовно траншовете.

imageВ последните месеци често се засяга и темата за елитните компаньонки. Няколко видни наши манекенки и модели бяха уличени, че заработват допълнително, като правят компания на уважавни господа от обществото. За„Списъкът с манекенки“също се е говорело много през годините. Всички сме чували за него, но малцина са тези, които са го виждали. Политици, бизнесмени и магистрати са сред най-редовните клиенти на дискретната платена любов и не е изненадващо, че  няма абсолютно никакви изгледи проституцията да бъде легализирана в близките години.
http://razkritia.com/само-доган-иска-публичните-домове-у-на/



Тагове:   НАС,   Доган,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3185282
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив