Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 17:53 - Прокопи Културиста зарови 3 милиона в нива
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 1388 Коментари: 1 Гласове:
-1



 
Прокопи Културиста зарови 3 милиона в нива image image
17 Април 2010

 

image

Прокопи Културиста

Босът на бандата за отвличания си пазел писалката на Киро Киров

 

Прокопи Прокопиев – Културиста е укривал парите, които близките на жертвите на бандата за отвличания „Наглите” за плащали за живота на пленниците.

Това е установило разследването на криминалистите, които от пет месеца разкриват детайли от кървавата групировка, похитили 19 човека за период от три години.

Всички членове на бандата са признали, че голяма част от парите за откупите са прибирани от Прокопи, който заделял за „черни дни”.

Според изчисленията на ченгетата Културиста е скрил около 3 милиона лева, в това число и целия откуп за живота на последната жертва на „Наглите” Румен Гунински.

Данчо Релето и още двама от бандата за отвличания твърдят в показанията си, че най-вероятно Прокопи е заровил парите така, както гангстерите правиха с две от жертвите си – Иван Петров – Сапата и Юлиян Лефтеров. Труповете на двамата бяха изровени между софийските села Железница и Плана.

В този район са заровени и два сака, пълни догоре с банкноти.

Засега полицаите издирват безрезултатно парите, които ще са най-сигурното доказателство за осъдителни присъди на „Наглите”.

Прокопи Прокопиев твърди, че съратниците му в бандитския конгломерат са го нарочили за жертва и затова лъжат, че той е бил касиерът на групировката.

Едно от солидните доказателства срещу Прокопи Културиста са неговите пръстови отпечатъци, оставени по писалката „Монблан” на индустриалеца Киро Киров.

Скъпата писалка е открита в една от къщите на ужасите – край Вакарел. Вече категорично е доказано, че тя е била собственост на Киро Киров, отвлечен през пролетта на 2009-а. В къщата са открити и ключовете от джипа „Порше Кайен”, от който баровецът бе насилствено свален от „Наглите”.

http://www.stars.bg/bg-v-syanka/1894-prokopi-kulturista-zarovi-3-miliona-v-niva


Тагове:   нива,   милиона,


Гласувай:
0



1. анонимен - Глупости на търкалета....
17.05.2010 18:29
Глупости на търкалета....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186643
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив