Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2012 12:36 - 2000 лева си чакат стопанина
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 2118 Коментари: 0 Гласове:
0



  image11:24
11.03.12 2000 лева си чакат стопанина автор(и): Людмила Станкова, прочитания: 213, коментари: 0 imageГеорги Мирчев

Видински фен на Бойко Борисов от два месеца чака собственика на изгубени близо 2000 лв. В средата на януари на автогарата във Видин 63-годишният Георги Мирчев намери парите в плик, паднал до павилиончето му за кафе и закуски. То цялото е облепено със снимки на премиера Борисов и президента Плевнелиев. Веднага занесъл пачката в полицията.

“Никога не бих прибрал парите за себе си. Цял живот ей с тия две ръце съм си изкарвал прехраната. Моята жена е много религиозна. Грях е да вземеш чуждо. Честно и от труда си живеем”, казва Георги.

Така е възпитал и трите си деца. “Да взема парите, та нали ще опозоря децата си!”, обяснява той.

Ясно си спомня собственика на парите - над 70 г., не бил местен. Купил си нещо от павилиончето и Георги забелязъл, че извадил банкнота от бял плик. Същият, който броени минути по-късно продавачът намерил на земята.

“Като го видях и се сетих за човека, хукнах да го търся по спирките, но го нямаше вече”, разказва Мирчев.

Въпреки разгласеното от полицията съобщение все още никой не е потърсил парите. “Подобни случаи са изключително редки”, поясниха униформени. От полицията продължават да изчакват, но са се обърнали и към прокуратурата за разпореждане как да се използват парите, ако не се открие собственикът им.

“Нека да почакаме още. Може човекът да прочете във в. “Труд”. Какво ли му е?! Това е голямо нещастие!”, тревожи се Георги.

За помощта ни подарява свой колаж. На бяло картонче видинчанинът е залепил снимки на президента, премиера и своя собствена. Със саморъчен надпис: “Видин вярва - тук ще има щастливо бъдеще за нашите деца.”
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1273639




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186604
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив