Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 11:39 - „Шоуто на Слави“: Костов, Царят и Станишев си заминаха. Иде ред на Бойко!
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 932 Коментари: 1 Гласове:
0



  „Шоуто на Слави“: Костов, Царят и Станишев си заминаха. Иде ред на Бойко!

imageПубликувано от Бисер Иванов на май 17th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageRazkritia.com продължава да следи разразилата се война между Слави Трифонов и Бойко Борисов. Темата продължава да е една от най-обсъжданите в интернет пространството, като мненията на хората са различни. Някои твърдо подкрепят Слави и сценаристите му, но друга част от българите категорично са против Дългия и смятат, че атаката му срещу ГЕРБ е политическа поръчка и лична саморазправа.

image

Слави изпрати Виденов, Костов, Царя и Станишев...

В своя интернет форум Иво Сиромахов се обърна към всички политически активни хора, които леят сълзи по Бойко и новата власт.
„Шоуто винаги е осмивало властта, а властите се сменят. Отмина Виденов, отмина Костов, отмина Царя, отмина Станишев, ще отмине и Бойко Борисов. Кой ще дойде след това не се знае, а може би не е и важно, защото при сегашната система нищо няма да се промени. Дали да гледате шоуто или не е ваш избор и аз го уважавам. А боклукът, за който се пееше в една песен, както виждате, все още не е изхвърлен. Време е някой наистина да го изхвърли.“

Слави остава твърдо в БТВ?

Самият шоумен призна, че договорът му с БТВ изтича през октомври. Засега не се чува нищо за това дали той ще бъде преподписан. Новите собственици от СМЕ тепърва ще колят и бесят в националната медия и нищо чудно Слави да бъде една от жертвите.

image

...иде ли ред на Бойко?

Поне така им се иска на много хора. Всичко зависи от това дали БТВ ще се превърне в подлога на властта, което според някои медийни и политически наблюдатели е невъзможно. „По вероятно е още през август Трифонов да преподпише договора за поне още 2 години. Войнта му с Бойко вдъхна нов живот на шоуто, а и замислете се: Има ли някой, който може достойно да го измести от екрана? Вярно, много хора се дразнят, пишат по форуми, плюят го, но в 22.30 всеки е пред телевизора. Рейтингите продължават да са високи и са 3-4 пъти по-големи от „Шоуто на Иван и Андрей“. „Шоуто на Слави“ се превърна в институция, както са новините, например. Не виждам кой би рискувал да махне предаването.“ – коментира пред Razkritia.com високопоставен източник от БТВ.
http://razkritia.com/шоуто-на-слави-костов-царя-и-станишев/



Тагове:   Станишев,   „шоуто,


Гласувай:
0



1. анонимен - ТЪПО И БЕЗИНТЕРЕСНО ШОУ....
17.05.2010 11:49
ГЛУПОСТИ!!!ВСИЧКИ РЕЙТИНГИ ,СА ..."ПУНТА МАРА"!!!! ....И БЕБЕТАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ ЗНАЯТ ,ЧЕ СА ПОРЪЧКОВИ!!!!!!
"УЧИНДОЛСКИЯ ТРАВЕСТИТ", ОСВЕН ДА Е "РУПОР" И "ШУТ" НА ПАРТИЯТА.....ЗА ДРУГО ,КОМАЙ -НЕ СТАВА!!!!ОТКАКТО МУ ОТКАЗАХА И ИНВЕСТИЦИЯТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА 50:50%.....ПОЧНА ДА ПЛЮЕ И ПСУВА БОЙКО И ГЕРБ,КАТО КАРУЦАР ОТ "ФАКУЛТЕТО"!!!!ОТДАВНА ,НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ...ДАЖЕ
МИ Е СКУЧЕН ,С ТЪПОТИЙТЕ СИ....ПЪК И, АДСКИ СЕ ПОВТАРЯ!!!!! .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186736
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив