Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 17:22 - Скандално! Борисов закрива “Шоуто на Слави”
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 730 Коментари: 0 Гласове:
0



  Скандално! Борисов закрива “Шоуто на Слави” bobi_peruАкценти на денямай 17, 2010
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageПремиерът на Република БългарияБойко Борисов си има от доста време вземане-даване с шоумена Слави Трифонов. Ето защо той заяви, че по всяко време може да дръпне шалтера на шоуто, още повече, след като горазгневиха толкова много с излъченото предаване в сряда. Тези откровения министър-председателя направи пред журналисткатаМиролюба Бенатова, а точните му думи бяха:

„“Шоуто на Слави” в сряда беше отвратително! Толкова помия по мен в националната телевизия – това, ако е друг ще го затвори.

Аз можеше отдавна да го приключа, но считам, че не е демократично”, отсече Борисов.

Както всички знаем, щом Бойко поиска или каже нещо, то се случва, така че в най-скоро време нервите му няма да издържат и ще закрие предаването.

imageДвамата с Дългия са на нож, още откакто стартира кампанията на Борисов преди изборите. Оттогава Слави бе обявен за глашатай на президента Георги Първанов, който само плюе срещу личността на Борисов и партията му.

Всички си спомнят скандалната песен на Трифонов “No mercy”, излязла точно по това време. Не случайно, след като ГЕРБ спечелиха изборите шоуменът веднага искаше да изглади отношенията си с победителя, но той ясно и точно му отсякъл, крещейки по телефона, че до този момент е ругаел срещу него, а сега искал приятелство като преди да му затвори, заповеднически му казал да забрави този номер, завинаги.

Отговорът от отсрещната страна не закъсня. От “Шоуто на Слави”много бързо се разпространи новината, че след като Борисов пое кормилото на властта и не успя да се справи бързо и адекватно с нарастващата криза, медиите започнаха да го освиркват, при което той вместо да се заеме с оправяне на положението, се решил да изпраща заканителни SMS-и  на всички журналисти, пишещи против него.

imageНо зад тези наглед безобидни закачки, които са напълно нормални, тъй като щом си личност в държавата, шоуто винаги гледа да се изгаври с теб, се коренели съвсем по-дълбоки причини.Истината е, че Дългия искал 50% участие в ГЕРБ, което естествено му било отказано, а другият му основен проблем , заради който се заяждал е и отказа за  строеж върху парцел, намиращ се в центъра на столицата.

Най-накрая Бате Бойко ще му кипне и ще резне “Шоуто на Слави”, както прерязва доста често лентите на нови обекти, но този път ще е обратното – ще закрива.
http://kliuki.bg/скандално-борисов-закрива-“шоуто-на/



Тагове:   „шоуто,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186699
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив