Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 11:31 - Научете безплатно! Кои са печелившите числа от тотото според ясновидци?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 4586 Коментари: 0 Гласове:
0



  Научете безплатно! Кои са печелившите числа от тотото според ясновидци?

imageПубликувано от Боян Петракиев на май 25th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

imageВсеки се е чудел на какво ли число да заложи пускайки афиша си, в надпреварата за джакпота от ТОТО 2.

Оказа се, че ясновидците знаели, но си мълчали, а някои се стеснявали и да си признаят.

Сега обаче, след като ги запитаха настоятелно, промълвиха печелившитецифри.

Така например, обявената за гадателка №1 в България Мариана Стефанова, победила в предаването “Ясновидци”, предрече печелившитечисла да бъдат 11 и 13, но все пак се застрахова и заяви, че “тия игри на късмета дори и ние не знаем със сигурност”. След това добави:“Около двайсетте ще се движат. Според мен двата милиона от играта 6 от 49 няма да паднат в четвъртък, а по-скоро в неделя”.image

Друг виден ясновидец – Божидар Караджов се изказа, че “джакпотът ще падне до 10 дни”, като освен това си позволи и да заяви няколко цифри по-категорично: „Зная, че това е невъзможно, но пък аз обичам предизвикателствата. Числата, които ми се дават като информация, са 5, 8 и 33. В четвъртък или в неделя има голям шанс да излязат.” За него има вероятност да му се вярва, след като на предишния тест за тогавашния джакпот уцели две от три числа.

imageСтеснителен пък нумеролог пожела да остане инкогнито само подшушвайкицифрите 17, 18 и 23, след което се поразмисли и каза още няколко за всеки случай – 14 и 24.

Цветанка Рангелова също не се сдържа да не заяви нещо, макар да отказа конкретни прогнози, а само, че печалбата ще бъде поделена 50 на 50.

Не така свенлива беше Муси Дачева, която като да е и тя в играта, сподели 3 и 27, но с уговорката да не претендира за кой знае какво, а просто й били личните числа.
„Тук играе теорията на вероятностите, отделно комбинациите се манипулират технически“, взе да “раздува” астроложката Дачева.

imageКолкото и да се пънът астролозите, все още не сме чули за спечелил от тях, така че

най-добре е да почерпим опит от “старите кучета”, които вече са го правили и конкретно в случая това е Христо Ристосков – футболният рефер, койтодва пъти ошушква тото-печалбите.

Запитан да сподели тайната, той доста упорстваше, за да си признае, но накрая все пак си каза: 17 и 32.

Доста конкретен отговор, съвсем по точен и от ясновидка, защото има и такива, които заявяват с подигравателен тон:”Печелившите числа са между 1 и 49”, сякаш хората не знаят.

Не такъв бе Христо Ристосков, които разкри и друга тайна около играта на ТОТО:
„Нека хората си играят с постоянните числа и да не ги променят. А онзи, който спечели парите, ще посъветвам да ги харчи разумно и ако иска да даде известна част от сумата за благотворителност“, даде насоки за бъдещите победители Ристосков.
http://razkritia.com/научете-безплатно-кои-са-печелившите/



Тагове:   числа,   Научете,   ясновидци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3186723
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив